Business News

Platforma de știri a Termene.ro a realizat un trafic de peste 90.000 de vizualizări în weekendul 15-16 iunie

17 iunie 2024, de , in
Loading the Amira Audio Citește articolul...

În weekendul recent încheiat, 15-16 iunie, platforma de știri Business News de la Termene.ro a reușit să înregistreze un trafic mediu de 90.500 de vizualizări în cele două zile ale sfârșitului de săptămână.

Cu acest trafic, Termene.ro ar fi pe locul secund al audienței în weekendul 15-16 iunie, după Profit.ro, în ceea ce privește publicațiile online care tratează în primul rând subiecte economice. Traficul principalelor publicații economice este măsurat de Biroul Român de Audit al Tirajelor, iar traficul Business News de la Termene.ro este calculat cu ajutorul instrumentelor Google și WordPress.

Despre Business News by Termene.ro

Traficul și numărul de vizualizări ale platformei Business News de la Termene.ro au crescut constant de la momentul lansării, 25 martie, și până în prezent.

Accesările provin în principal de la antreprenori și persoane interesate de mediul economic și antreprenorial, deoarece produsul Business News al Termene.ro a fost promovat și prezentat doar abonaților Termene.ro și persoanelor care urmăresc Termene.ro pe rețelele de socializare.

Platforma de știri a Termene.ro poate fi găsită la linkul termene.ro/articole sau după ce accesează platforma Termene.ro este activă și opțiunea Business News.

Pentru perioada următoare, platforma Business News de la Termene.ro își propune să continue să crească traficul zilnic și audiența brută din datele de trafic, chiar dacă perioada de vară aduce o scădere a audienței tuturor site-urilor de știri din România.

Creșterea constantă a traficului realizat în rândul antreprenorilor s-a datorat unui conținut diversificat și știrilor exclusive despre programele de finanțare precum Start-Up Nation 2024, Femeia Antreprenor, IMM Plus 2024, și despre impozitarea IMM-urilor în anii următori. În plus, zilnic, platforma de știri conține analize bazate pe datele oferite de abonații Termene.ro, informații despre dezvoltarea antreprenorială în zone turistice, companii și domenii de activitate.

Zona de Business News oferă și o monitorizare zilnică a spațiului media și instituțional pe zona economică într-un Livetext.

Conținutul editorial și coordonarea acestuia sunt externalizate de Termene.ro către agenția de jurnalism Clever News Center.

Începe să iei decizii bazate pe date
Alege una dintre soluțiile Termene.ro