Business News

Popeyes s-a extins în al treilea oraș din afara Bucureștiului. Care a fost cifra de afaceri a Popeyes România în 2023

13 iulie 2024, de , in
Loading the Amira Audio Citește articolul...

Deschiderea oficială va avea loc la sfârşitul acestei luni în zona food-court din cadrul centrului comercial Shopping City Buzău. Expansiunea Popeyes face parte dintr-un plan mai ambiţios al companiei de a se extinde în mai multe orașe din România, susțin reprezentanții companiei.

Rex Concepts PLK România SRL este compania prin care Popoeyes își desfășoară activitatea în România. Societatea din România este deținută de una din Luxemburg, Rex Invest CEE SARL, confrom datelor platformei Termene.ro. Cifra de afaceri a Rex Concepts PLK România a fost de 41 de milioane de lei în 2023.

Un nou produs în meniu

De asemenea Popeyes anunţă Wrap de Pui, un nou produs în meniuri, disponibil în toate restaurantele din ţară şi prin comandă online pe aplicaţiile de livrare la domiciliu, atât în varianta picantă, cât şi nepicantă. Noul produs conţine Fâşii din Piept de Pui, maioneză, salată, roşii proaspete şi tortilla, fiind un produs perfect pentru vară, însă nu numai.

Popeyes este unul dintre cele mai faimoase mărci de fast-food din lume. Expansiunea internaţională este foarte rapidă, astfel că în momentul de faţă marca deţine 4600 de restaurante în lumea întreagă. Popeyes s-a lansat în România în 2022, cu şase restaurante în Bucureşti. Recent au făcut al doilea mare pas, şi anume extinderea în afara Capitalei, în Piteşti şi Craiova, acum venind rândul Buzăului. Viziunea Popeyes este clară, prezenţă în fiecare oraş important din România cu faimosul Pui din Louisiana.

Expansiunea Popeyes

Expansiunea Popeyes în afara Capitalei face parte dintr-un plan mai ambiţios al companiei de a se extinde în mai multe zone şi oraşe din România. „Deschiderea celui de-al treilea restaurant Popeyes din afara Bucureştiului face parte dintr-un plan de dezvoltare amplu pentru anul 2024 în România, astfel că ne concentrăm toate eforturile pe noul nostru restaurant din Buzău. Suntem convinşi că locuitorii de aici vor aprecia aromele unice ale puiului din Louisiana, aşa cum s-a întâmplat deja în Bucureşti, Piteşti şi Craiova”, a declarat Jakub Aleksandrowicz, Director de Marketing Popeyes Europa Centrală şi de Est.

Începe să iei decizii bazate pe date
Alege una dintre soluțiile Termene.ro