SERVICII SOCIAL MEDIA

Indiferent dacă deții un site, un blog sau un magazin online, ai nevoie de Social Media.

Relația cu vizitatorii tăi este importantă. Trăim în era rețelelor de socializare, iar Facebook-ul reprezintă unul dintre canalele cele mai eficient de comunicare.

Pentru ca afacerea ta să dea rezultate este necesar să o promovezi, să descoperi canalele și metodele care se potrivesc cel mai bine.

Cu siguranță activitatea ta zilnică este destul de încărcată și nu-ți rămâne suficient timp pentru promovarea produselor sau serviciilor oferite, dar nu te îngrijora. O putem face noi pentru tine.

Astăzi Social Media și promovarea online reprezintă un punct esențial pentru dezvoltarea unei afaceri, așa că îți punem la dispoziție o serie de servicii care te vor ajuta să-ți îndeplinești obiectivele stabilite.

 • Facebook Ads

  Numărul impresionant al oamenilor care utilizează Facebook, oferă caracterul unic al acestei platforme.

  Facebook este o „carte deschisă” despre viața fiecărui utilizator în parte, accesibilă tuturor. Oamenii furnizează informații personale și profesionale, interese, păreri și împart cu ceilalți lucrurile care îi preocupă.

  Din acest punct de vedere, Facebook este modalitatea ideală de a ajunge la oamenii care manifestă interes față de produsele sau serviciile tale.

 • De ce să-mi promovez afacerea pe Facebook?

  pentru că 8 milioane de români au cont pe Facebook;

  pentru că 5 milioane de români sunt activi zilnic;

  pentru că ajungi eficient la publicul tău țintă.

 • Care sunt beneficiile promovării pe Facebook?

  creșterea notorietății, a gradului de încredere resimțit de clienții tăi și a nivelului de loialitate față de brand;

  detectarea oamenilor interesați de produsul tău și transformarea lor în clienți noi;

  descoperirea publicului țintă;

  stabilirea și menținerea unei relații pozitive cu publicul tău;

  evaluarea satisfacției clienților;

  lansarea de oferte;

  organizarea de evenimente și concursuri.

 • Instagram

  Instagram este un serviciu online de photo-sharing, video-sharing, o rețea socială care oferă utilizatorilor posibilitatea să încarce poze și video-uri, să le aplice filtre digitale și să le distribuie pe o varietate de alte rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Tumblr sau Flickr.

  Popularitatea acestui serviciu a crescut semnificativ în România. El deja câștigă la capitolul utilizatori activi în detrimentul Twitter. Platforma este ideală pentru brand awareness, pentru interacțiunea cu audiența ta prin publicarea de poze și video-uri relevante pentru afacerea ta.

 • Google Adwords

  Este un serviciu pus la dispoziție de Google prin care poți genera rezultate rapide și semnificative

  Promovarea prin Google Adwords este ideală atunci când:

  vrei mai multă vizibilitate;

  vrei să ajungi la oamenii direct interesați de produsele sau serviciile tale;

  vrei un răspuns rapid din partea clienților potențiali sau deja existenți.

 • Atunci când rulezi o campanie Google Adwords, anunțurile sunt livrate utilizatorilor care se află în căutarea produselor sau serviciilor oferite de tine, dar îi pot viza și pe aceia care au avut contact cu afacerea ta în trecut. Este o modalitate inteligentă și eficientă de a atrage noi clienți, dar și de a-i păstra pe cei vechi.

 • Beneficiile campaniilor Google Adwords:

  controlezi în totalitate costurile campaniilor;

  plătești doar atunci când cineva dă click pe anunțul tău sau achiziționează un produs sau serviciu, totul în funcție de obiectivele stabilite.

 • LinkedIn

  LinkedIn este cea mai mare rețea de profesioniști, fiind orientată către mediul de business. Prin promovarea afacerii tale pe această platformă, mesajul tău poate ajunge la o audiență formată din profesioniști și poți stabili contacte care pot propulsa afacerea ta la un alt nivel.

  Mai mult, poți crea un grup de discuții pentru clienții tăi într-un mediu business unde aceștia să poată împărtăși experiența legată de produsele sau serviciile oferite de tine.

 • Youtube

  Al doilea cel mai important motor de căutare după Google, Youtube este o subdiviziune Google, unde utilizatorii pot încărca și viziona materiale audio-video. Afacerea ta nu trebuie să lipsească de aici. Poți publica video-uri interesante și relevante pentru a crea o legătură cu audiența ta.

 • Youtube îți oferă posibilitatea de a atrage noi clienți și, în același timp, de a-i fideliza pe cei deja existenți prin publicarea de materiale ce au conținut relevant pentru ei, informații legate de produsele sau serviciile pe care le oferi.