RECON SA
CUI 945578

Identificare şi activitate firmă

 • Adresă

  Calea REPUBLICII  207  Bacău

 • Nr. de înmatriculare

  J04/73/1991

 • Cod CAEN

  2562

 • Domeniu Activitate Principal

  Operatiuni de mecanica generala

 • Număr mediu angajaţi

  23

 • Cifra de afaceri netă

  1 845 280 RON

 • Judeţ

  BACAU

 • Date de contact

  Vezi date de contact

 • Date incomplete?

  Actualizează date

Ai acces timp de 2 zile la instrumente inteligente pentru business

* Ofertă valabilă doar pentru reprezentanţii legali ai firmelor din România.

Date despre această firmă. Profit. Rapoarte. Indicatori financiari. Litigii. Datorii. Cifre de afaceri.

Termene.ro este cea mai mare bază de date din România ce deţine cele mai complexe informaţii financiare şi juridice despre 3 732 242 firme româneşti şi despre 19 271 004 dosare de instanţă.

Informaţiile sunt prelucrate automat pentru a-ţi oferi instant datele specifice care te interesează. Ai acces la o interfaţă prietenoasă pentru a găsi simplu şi rapid tot ceea ce te interesează.

Dorești să actualizezi datele firmei RECON SA?

Prezentare platforma Termene.ro

Cifra de afaceri

Firma RECON SA a avut o cifră de afaceri (CA) totală de 18 003 648 RON.

Cifra de afaceri pentru firma RECON SA este descrescătoare.

Cifra de afaceri totală reprezintă suma totală a veniturilor din operaţiunile comerciale efectuate de firmă(facturate) în perioada 2008 - 2016 şi nu include TVA-ul.

Profitul net

Profitul firmei RECON SA este în scădere pentru perioada 2015 - 2016

Pentru a afla datele financiare, informaţii despre datoriile la bugetul de stat, cum este vazută firma de către ANAF (activă/ inactivă), menţiunile în Arhiva Garanţiilor Imobiliare, deschide un cont aici

Profitul net reprezintă venitul unei firme, după adăugarea veniturilor totale şi după ce s-au scăzut cheltuielile şi pierderile.

Repartizarea dosarelor pe Stadiu Procesual

Repartizarea dosarelor pe ani

Repartizarea dosarelor de instanţă pe judeţe

Firma RECON SA are un număr de dosare.

În cadrul contului pe care îl vei deschide în portalul Termene.ro vei dispune de un sistem de filtrare şi management avansat.

De exemplu, vei putea căuta dosarele în care figurează ca parte o anumită firmă (sau instituţie), poţi face o selecţie pe ani, judeţe, instanţe, materie juridică. În plus, toate aceste dosare pot fi monitorizate în timp real.

Vei fi notificat ori de câte ori apare o schimbare în dosarele care te interesează. Termene.ro deţine cel mai avansat sistem de verificare şi monitorizare al dosarelor şi firmelor din România.

Monitorul Oficial - Firma RECON SA

Fragment din Monitorul nr. 3945 din anul 2017

      Omis cele de omis În conformitate cu art. 11 din statutul societății la a doua convocare, Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor din data de 28.04.2017 a fost legal constituită, numărul acțiunilor aferente acționarilor prezenți în sală fiind de 1.744 din totalul de 3.309 acțiuni, deci un procent de 52,70%.


Fragment din Monitorul nr. 3945 din anul 2017

      În urma votului liber exprimat de către acționarii prezenți la ședință, s-a aprobat cu unanimitate de voturi prelungirea mandatului auditorului financiar pentru perioada 2017-2020 a societății HTB HIRTABRO - S.R.L., persoană juridică română cu sediul în Timișoara, str. Vegetației nr. 1, sc. B, ap. 4, înmatriculată la ORC Timiș sub nr. J35/1428/1995, CUI 8303387, reprezentată legal de dna Hîrșoveanu Violeta. Omis cele de omis.


Fragment din Monitorul nr. 3768 din anul 2017

      Consiliul de Administrație al S.C. RECON - S.A. convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor în data de 17 noiembrie 2017, ora 14.00, la sediul societății, str. Al.I. Cuza nr. 31, cu următoarea ordine de zi: 1. Închiderea preliminară a anului 2017, a planului de profit și pierdere și a bugetului de venituri și cheltuieli; 2. Investiții realizate în anul 2017; 3. Aprobarea preliminară a planului de producție și profit și a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2018; 4. Aprobarea preliminară a planului de investiții pe anul 2018; 5. Diverse. Începând cu data 01.11.2017, documentele și materialele informative, referitoare la problemele incluse în ordinea de zi, se pot consulta și procura contra sumei de 20 lei de la sediul societății.


Fragment din Monitorul nr. 3768 din anul 2017

      În anul 2016, Consiliul Director al Ligii Navale Române a desfășurat următorul program de activități: 1) Participarea la dezbaterile organizate de Autoritatea Navală Română pe tema structurii sistemului educațional în domeniul maritim - februarie 2016; La dezbateri, din partea Ligii Navale Române, au participat: - CLC Laurențiu Mironescu, președintele Consiliului Director Național; - Contraamiral (ret.) Aurel Constantin, primvicepreședinte; - Comandor (ret.) Ionel Preda, secretar Filiala LNR Constanța; Punctul de vedere al Ligii Navale Române a fost acela prezentat în ședințe succesive ale Biroului Executiv și Consiliului Director Național în sensul de a susține excelența în pregătirea resursei umane destinate operării navelor comerciale din flota globală.


Fragment din Monitorul nr. 3768 din anul 2017

      Activitatea a fost organizată în memoria lui Mircea GRESSIANU, yachtman dedicat sportului cu vele, dispărut în urma unui incident de navigație relatat a se fi întâmplat la data de 27 mai 1966 în largul Mării Negre, în zona costieră a municipiului Constanța, în cadrul unei manifestări sportive. Ceremonialul a fost oficiat în mare, travers de portul Tomis, aproximativ pe locul de start al competiției în care Mircea Gressianu a dispărut în urmă cu 50 de ani.


Fragment din Monitorul nr. 3768 din anul 2017

      Deplasarea delegației Ligii Navale Române la Sulina a devenit un eveniment tradițional care a ajuns să marcheze luna septembrie în calendarul activităților Ligii. Cu această ocazie derulată cu sprijinul Statului Major al Forțelor Navale și având suportul din partea autorităților locale, Liga Navală Română își onorează eroii marinari depunând coroane de flori la cimitir și monumentul aflat pe faleza orașului.


Fragment din Monitorul nr. 3768 din anul 2017

      Ajunsă la cea de-a XV-a ediție, evenimentul a fost organizat împreună cu Filiala Constanța a Ligii Navale Române. La invitația Ligii Navale Române, au răspuns elevi și studenți, membri ai redacțiilor școlilor de marină și reprezentanți ai unor instituții de presă cu activitate remarcabilă în domeniul publicisticii de marină, între care: "Marea Noastră", Revista Ligii Navale Române, "Marina Română", editată de Statul Major al Forțelor Navale, "Analele Universității Maritime din Constanța", "Anuarul Muzeului Marinei Române", "Buletinul Forțelor Navale", "Orizonturi Marine". Revista studenților Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", "Poseidon". Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu", "Timona", "România Maritimă și Fluvială Magazin", "Marea Noastră Pentru Tineret" "Matelot", "Arma Pontica".


Fragment din Monitorul nr. 3768 din anul 2017

      Cu ocazia zilei Academiei Navale Mircea cel Bătrân Liga Navală Română a fost reprezentată la nivelul președintelui Consiliului Director, al președintelui filialei Constanța și a altor membri ai Ligii. Evenimentul festiv a fost urmat de seminarul pe tema învățământului de marină și provocările de care are parte din partea transportul maritim de astăzi. Liga Navală Română a preluat inițiativa organizării Balului Ofițerilor de Marină organizat până în anul 2016 de Academia Navală Mircea cel Bătrân și Grupul de Servicii Petroliere.


Fragment din Monitorul nr. 3768 din anul 2017

      Numărul și data înscrierii în Registrul asociațiilor și fundațiilor: -; Numărul și data înscrierii în Registrul federațiilor: -; Actul normativ de recunoaștere a utilității publice: Hotărâre de Guvern nr. 1236/2007 publicată în Monitorul Oficial al României nr. 698/16.10.2007; Codul de înregistrare fiscală: 7025860; Indicatorii din situațiile financiare anuale depuse pentru anul: 2016; I. Indicatorii din bilanț (în lei): A. Active imobilizate: 363 lei; B. Active circulante: 45832 lei; C. Cheltuieli în avans: 0 lei; D. Datorii ce trebuie plătite într-o perioadă de până la un an: 0 lei; E. Active circulante nete, respectiv datorii curente nete: 33549 lei; F. Total active minus datorii curente: 33912 lei; G. Datorii ce trebuie plătite într-o perioadă mai mare de un an: 0 lei; H. Provizioane: 0 lei; I. Venituri în avans: 0 lei; J. Capitaluri proprii: 33912 lei; Total capitaluri: 33912 lei II. Indicatori din contul rezultatului exercițiului (în lei): - Venituri din activitățile fără scop patrimonial: 67612 lei, din care: - Resurse obținute de la bugetul de stat și/sau de la bugetele locale și subvenții pentru venituri: 0 lei - Cheltuieli privind activitățile fără scop patrimonial: 37498 lei, din care: - Cheltuieli din resursele de la bugetul de stat și/sau de la bugetele și subvenții pentru venituri: 0 lei; - Excedent din activitățile fără scop patrimonial: 30114 lei; - Deficit din activitățile fără scop patrimonial: 0 lei; - Venituri din activitățile cu destinație specială: 0 lei; - Cheltuieli privind activitățile cu destinație specială: 0 lei; - Excedent din activitățile cu destinație specială: 0 lei; - Deficit din activitățile cu destinație specială: 0 lei; - Venituri din activitățile economice: 11190 lei; - Cheltuieli din activitățile economice: 36162 lei; - Excedent din activitățile economice: 0 lei; - Deficit din activitățile economice: 24972 lei; - Venituri totale: 78802 lei; - Cheltuieli totale: 73660 lei; - Deficit: 0 lei; III. Activități desfășurate: - Fără scop patrimonial: cod clasă CAEN 9499; Efectivul de personal în anul 2016: 0 - Economică sau financiară: cod clasă CAEN 9499; Efectivul de personal în anul 2016: 0 - Durata efectivă de funcționare (în luni): 12.


Fragment din Monitorul nr. 3676 din anul 2017

      În conformitate cu prevederile legale, divizarea se face în următoarele condiții: a) S.C. RECON - S.A., Bacău, nu își încetează activitatea. Din societate pe acțiuni se transformă în societate cu răspundere limitată, cu un singur asociat (S.C. Barleta - S.R.L., Bacău). O parte din patrimoniul său se desprinde și se transmite S.C. RECON TURISM - S.A.. Iacobeni, societate comercială ce se va înființa; b) Data bilanțului (situației financiare) de divizare este 30 iunie 2017; c) Divizarea se va realiza prin predarea efectivă a bunurilor patrimoniale aferente, pe bază de protocol de predareprimire, dată de la care operațiunile de divizare vor fi reflectate în contabilitatea celor două societăți comerciale implicate.


Alte firme din judeţul BACAU

AMICI SA - CUI 945144

   Adresa: Str. IONITA SANDU STURZA  25  Bacău

   Numar mediu angajati: 5

   Judet: BACAU

   Cifra de afaceri: 5399829

IRENE S.R.L. - CUI 945250

   Adresa: Str. NEAGOE VODA  31  BACAU

   Numar mediu angajati: 29

   Judet: BACAU

   Cifra de afaceri: 2196973

PATRIC S.R.L. - CUI 945551

   Adresa: Str. MIORITEI  11  BACAU

   Numar mediu angajati: 6

   Judet: BACAU

   Cifra de afaceri: 983090

PSIDENT S.R.L. - CUI 945381

   Adresa: Str. 9 MAI  54  Bacau

   Numar mediu angajati: 8

   Judet: BACAU

   Cifra de afaceri: 478883

MEDICAL COMPUTED CENTER SRL - CUI 945292

   Adresa: Str. LUCRETIU PATRASCANU  2  Bacău

   Numar mediu angajati: 2

   Judet: BACAU

   Cifra de afaceri: 202265

EVRIKA S.R.L. - CUI 945527

   Adresa: Str. REPUBLICII  40  Bacau

   Judet: BACAU

   Cifra de afaceri: 133367

SALIA SERV SRL - CUI 945330

   Adresa: Str. ION IONESCU DE LA BRAD  38  Bacău

   Judet: BACAU

   Cifra de afaceri: 80624

CIBAR S.R.L. - CUI 945411

   Adresa: Str. TOAMNEI  33  Bacau

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: BACAU

   Cifra de afaceri: 48644

ROMIMPEX SRL - CUI 945187

   Adresa: Str. NEAGOE VODA  3  Bacău

   Judet: BACAU

   Cifra de afaceri: 41511

TAMARA SRL - CUI 945225

   Adresa: Str. STEFAN CEL MARE  14  Bacau

   Numar mediu angajati: 1

   Judet: BACAU

   Cifra de afaceri: 38369

EDELWEISS SA - CUI 945195

   Adresa: Str. MĂRĂŞEŞTI  89  Bacău

   Numar mediu angajati: 0

   Judet: BACAU

   Cifra de afaceri: 16585

HIDRAM S.A. - CUI 945217

   Adresa: Str. ALEXEI TOLSTOI  69  Bacau

   Judet: BACAU

Page generated in 0.006731 seconds