Cât de repede vrei să afli dacă o firmă intră în insolvență?

Cât de repede vrei să afli dacă o firmă intră în insolvență?

Probabil înainte să se întâmple, nu?

Nu te putem ajuta așa, dar putem să te anunțăm imediat după.

Și tu știi cât de important este să deții informațiile potrivite la momentul potrivit, mai ales când este vorba despre un parteneriat de afaceri.

În condițiile actuale este greu să găsești parteneri de afaceri în care să poți avea încredere deplină. Există posibilitatea ca la un moment dat aceștia să te pună într-o situație neplăcută.

Orice afacere poate avea prejudicii semnificative dacă nu ține sub control parteneriatele existente. Pentru astfel de situații am dezvoltat Termene.ro.

Portalul deține informații juridice și financiare despre toate firmele din România, astfel încât tu să poți afla în mai puțin de un minut toate datele de care ai nevoie despre colaboratorii tăi. Mai mult decât atât, funcția de monitorizare a portalului îți permite să afli în timp real modificările apărute la nivelul unei firme.

Dacă adaugi o firmă în monitorizare, sistemul de alerte al portalului îți trimite SMS de fiecare dată când aceasta este menționată în Buletinul Procedurilor de Insolvență sau E-MAIL atunci când devine parte într-un dosar de pe rolul instanțelor de judecată.

Astfel, dacă unul dintre partenerii tăi comerciali intră în insolvență sau este implicat într-un litigiu, tu vei fi primul care află.

Dacă te întrebi cum poți monitoriza firme pe Termene.ro, răspunsul este: „Foarte simplu.” Îți faci cont pe Termene.ro, cauți în Catalogul de Firme compania pe care vrei să o monitorizezi după denumire sau CUI și dai click pe butonul „Monitorizează firma.” Este o chestiune de doar câteva secunde.

Funcția de monitorizare a firmelor te ajută să eviți situațiile neplăcute pe care ți le pot provoca partenerii comerciali cu probleme. În plus, odată ce îți adaugi în monitorizare partenerii de afaceri, vei economisi timp prețios. Nu vei mai pierde ore întregi în căutarea datelor de care ai nevoie, ci vei primi informațiile în timp real prin sms sau e-mail.

Dar nu trebuie să ne crezi pe noi, ci pe utilizatorii care deja beneficiază de serviciile noastre.

„Site-ul termene.ro este un site „must have”. Eu așa l-am perceput, am apelat la funcțiile de monitorizare a dosarelor, precum și funcțiile de urmărire a unei persoane juridice după CUI, primind notificări prin sms/e-mail, care m-au ajutat să aduc activitatea mea în apropierea termenului de „artă”, clienții mei rămânând mulțumiți, chiar impresionați pozitiv. :)”

Află aici mai multe păreri ale utilizatorilor portalului.

Abia aștept să aflu și experiența ta cu Termene.ro.