Bet Café Arena, companie de pariuri sportive înfiinţată de omul de afaceri Dinu Patriciu, îşi cere insolvenţa la aproape doi ani de la moartea fondatorului său.
Pe Termene.ro, puteți găsi evoluția juridică și financiară a companiei BET CAFE ARENA SRL.
Cererea de intrare în insolvenţă a fost depusă la Tribunalul Bucureşti pe data de 1 aprilie, urmând ca pe 14 aprilie instanţa să se pronunţe asupra acesteia.
Compania avea datorii de 44 milioane de lei în 2014. Pe de alta parte, Bet Café Arena a raportat un profit net de 5,4 milioane de lei în acel an, la afaceri de 81 milioane de lei şi cu peste 500 de angajaţi.
În februarie 2011, casa de pariuri avea 850 de angajați și 150 de agenții, dintre care 40 în București. Prima unitate a fost deschisă în mai 2010
Business-ul cu pariuri sportive se număra printre puţinele afaceri lansate de Dinu Patriciu după exitul din Rompetrol, şi care încă mai rezistau în piaţă. Omul de afaceri investise şi în retailul alimentar în companiile Mic.ro si Mac.ro, care au dat faliment.
Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit la Londra în august 2014, suferind de mai mulţi ani de cancer.
Patriciu mai deţinea active imobiliare în Germania, Suedia sau Polonia, evaluate la circa 1,1 miliarde de euro în mijlocul crizei. În România, portofoliul imobiliar al lui Dinu Patriciu cuprindea Romană Offices, Cubic Center şi Evo Center (în Pipera), Băneasa Business Center, Cascade Offices (Buzeşti) sau Floreasca 2 Business Center. Totodată, omul de afaceri a deţinut împreună cu fondul AIG/Lincoln clădirea de birouri Lakeview din Floreasca vândută în 2013 fondului NEPI.
Știre Economica.net

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe