Antioxivita este considerat cel mai puternic antioxidant natural. Acesta se obţine dintr-un amestec de seminţe, coji şi rahis de struguri. Antioxivita este recomandat indiferent de vârstă, fiind recunoscut şi apreciat pentru calităţile sale puternic antivirale, antibacteriene, fiind şi o sursă importantă de antioxidanţi. Cele mai multe persoane aleg să folosească acest antioxidant natural pentru a combate stresul, dar şi pentru a încetini procesul de îmbătrânire.

Dar efectele nebănuite ale antioxivitei nu se opresc aici. Acesta este deseori folosit pentru întărirea sistemului imunitar, pentru a regla nivelul trigliceridelor, nivelul colesterolului din sânge, reglează nivelul zahărului din corp. Tot antioxivita poate contribui la stabilizarea glicemiei şi a tranzitului intestinal. Antioxivita este un produs inovator, 100% românesc, care a fost brevetat şi medaliat cu aur în 2011, la Salonul de Inventică Mondială care s-a desfăşurat la Varşovia.

Cui îi este recomandat consumul de antioxivita

Antioxivita nu are restricţii putând fi consumat de persoanele de orice vârstă, atât preventiv, dar şi ca adjuvant la un tratament pentru diferite afecţiuni. Persoanele care nu consumă suficiente fructe şi legume sunt primele care ar trebui să consume antioxivita, deoarece aceştia au un deficit de nutrienţi şi fitonutrienți necesari pentru hrănirea şi menţinerea stării de sănătate a organismului.

Fitonutrienții din antioxivita ajută la suplinirea acestui deficit datorat unei alimentaţii dezechilibrate sau cu produse de calitate inferioară. Efectele se resimt uşor, printre acestea numărându-se normalizarea tensiunii arteriale, scăderea nivelului de colesterol şi trigliceridele. De asemenea, organismul va fi mai tonifiat şi toate toxinele se vor elimina mai rapid. În plus, ajută în lupta cu radicalii liberi, stresul oxidativ şi îmbătrânirea prematură, normalizează transaminazele, tranzitul intestinal, este un aliat ideal în combaterea hemoroizilor, normalizează glicemia (diabet de tip I sau II), regenerează sistemul cardiovascular și protejează ficatul.

Care sunt afecţiunile şi problemele de sănătate care pot fi ţinute sub control sau prevenite cu ajutorul

Antioxivita:

Bolile cardiovasculare

Antioxivita şi-a demonstrat deja efectele benefice în ameliorarea problemelor cardiovasculare și în combaterea colesterolului prin îndepărtarea acestuia de pe vasele de sânge. Este recomandat și pentru reglarea tensiunii arteriale, a nivelului trigliceridelor, aritmia, tahicardia, ajută la prevenirea accidentelor vasculare, împiedică apariţia varicelor, flebitelor, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, inclusiv cea periferică, ajutând la refacerea vaselor de sânge. Curele cu antioxivita sunt recomandate de asemenea și persoanelor care au suferit un infarct miocardic sau accident vascular.

Diabet

Antioxivita ajută în reglarea nivelului glicemiei, fiind astfel recomandat celor care suferă de diabet. Antioxivita stimulează pancreasul în secreţia de insulină în mod natural. Atât cei care suferă de diabet de tip I, cât şi cei cu diabet de tip II sau cu predispoziţie spre diabet pot încerca curele cu antioxivita.

Afecţiunile hepatice

Antioxivita stimulează regenerarea celulelor hepatice, totodată ajutând şi la eliminarea toxinelor din organism, fiind astfel recomandat celor care suferă de probleme hepatice.  Pe lângă aceste efecte, antioxivita are și un efect antiviral, fiind un aliat de încredere în lupta cu virusurile hepatice şi a efectelor adverse provocate de aceste afecţiuni.

Reglează sistemul digestiv

Sistemul digestiv este puternic protejat datorită efectelor benefice pe care le are antioxivita asupra sa. Începând încă de la nivelul gurii, unde acesta distruge cu succes aftele bucale, până la reglarea tranzitului intestinal prin acţiunea antibacteriană, antioxivita şi-a demonstrat în multe cazuri efectele puternice. Taninurile din compoziţia produsului reduc absorbţia colesterolului la nivel intestinal, prevenind astfel acumularea colesterolului. Antioxivita mai este recomandat şi celor care suferă de problema hemoroizilor.

Previne răceala şi gripa

Datorită acţiunilor antibacteriene şi antivirale, antioxivita poate fi administrată atât la copii, cât şi la adulţi pentru a preveni anumite forme de răceală, gripă şi viroze. Curele cu antioxivita sunt recomandate la început de primăvară sau toamna.

Ameliorează simptomele premenstruale

Antioxivita ajută la reglarea ciclului menstrual şi ameliorează stările de disconfort specifice în această perioadă. De asemenea, este recomandat femeilor la premenopauză şi menopauză, dar are o acţiune benefică şi asupra tuturor glandelor interne, stimulând activitatea acestora.

Efect detoxifiant

Antioxivita ajută la eliminarea toxinelor din organism. Aceasta creşte sinteza substanţelor necesare corpului şi stimulează organismul în procesul de hidratare, ajutând în acest fel la eliminarea toxinelor. Ajută de asemenea și la eliminarea acidului uric, previne acumularea sa şi combate riscul degenerării în gută sau litiază urică.

Combate stresul şi încetineşte procesul de îmbătrânire

Antioxivita este recomandat tuturor celor care suferă de stres oxidativ şi de oboseală cronică, fiind în acelaşi timp un aliat de nădejde pentru persoanele care se confruntă cu îmbătrânirea prematură. Produsul este în acest fel util nu doar pentru a trata cauzele bolilor sau pentru a fi folosit în scop medical. Antioxivita are un puternic impact şi asupra stării de spirit.

Antioxivita este un bun remediu pentru a scăpa de riduri şi pentru a inhiba acţiunea unor enzime precum hialuronidaza, colagenaza şi elastaza, responsabile pentru îmbătrânirea prematură a pielii, împiedică distrugerea colagenului şi contribuie la construirea legăturilor naturale între fibrele de colagen.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe