Romania este una dintre tarile europene in care cei mai multi angajati lucreaza la stat. De obicei, functionarii au de-a face zilnic, in activitatea lor, cu anumite documente care trebuie completate. In general, aceste date sunt unele repetitive, iar scrierea de la zero a fiecarui act sau contract ar lua foarte mult timp. Tocmai din acest motiv, au aparut asa-numitele tipizate. In DEX, acestea sunt definite drept „formulare imprimate care se completeaza in vederea intocmirii unui act”.

Viamond.ro, magazin de papetarie, birotica si articole de mobilier de birou cu sediul in Bucuresti, iti pune la dispozitie numeroase modele de tipizate. Lucrezi la stat sau conduci o firma a carei activitate presupune completarea zilnica a unor astfel de documente? Atunci trebuie sa citesti in continuare, pentru a vedea ce include oferta furnizorului sus-numit.

Pe scurt, vorbim despre tipizate simple sau autocopiative, in formatele A3, A4, A5 si A6, al caror pret nu depaseste 20 de Lei. Iata, in continuare, care sunt principalele astfel de articole de papetarie de la Viamond.ro:

– avize de insotire a marfii (A4, A5), de la 9,98 de Lei;

– bonuri de consum / miscare / predare (A4, A5, simple sau autocopiative), de la 3,31 de Lei;

– chitantiere (A6, autocopiative), de la 1,94 de Lei;

– dispozitii de plata / livrare / inventariere (A5, A6), de la 1,99 de Lei;

– documente cumulative (A3, A4, orizontale sau verticale), de la 7,18 Lei;

– facturiere autocopiative (A4, A5), de la 10,06 Lei;

– fise de magazie / cont operatii diverse / cont analitic pentru valori materiale / fisa mijlocului fix / fise evidenta obiecte de inventar (A3, A4, A5), de la 0,14 Lei;

– foi de parcurs transport marfa (A4, A5), de la 3,61 de Lei;

– registre de casa / de intrare iesire / de incasari si pret / jurnal / inventar / bani personali (A4, orizontale sau verticale), de la 7,86 de Lei;

– note de contabilitate / plata ospatar / predare restituire / intrare receptie / receptie si constatari diferente (A4, A5, A6, simple sau autocopiative), de la 1,99 de Lei;

– ordine de deplasare (A5), de la 3,61 de Lei.

Aceste articole de papetarie se caracterizeaza atat prin preturile deosebit de avantajoase, cat si prin calitatea exceptionala a hartiei. In cazul in care detii sau lucrezi intr-o firma mare, cu multi angajati si care, prin urmare, are nevoie de numeroase produse de papetarie, trebuie sa stii ca, la Viamond, livrarea este gratuita la comenzi de peste 299 de Lei.

 

Viamond, cea mai bogata oferta de produse de papetarie

Pe langa tipizate, la Viamond gasesti numeroase alte produse de papetarie, impartite in doua categorii mari: produse din hartie si plicuri, respectiv rechizite si articole scolare. In prima categorie, intra hartia pentru copiator, imprimante matriciale, de scris, autocopiativa, milimetrica, dar si notes-uri adezive, cuburi de hartie, caiete pentru birou, plicuri, etichete autoadezive, cartoane speciale pentru carti de vizita si bloc notes-uri, registre si repertoare. La articole scolare si rechizite, intra caiete tip, blocuri de desen, atlase, carti de colorat si decupat.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe