Compania Te-Rox Prod Pașcani, fondată de antreprenoarea Doina Cepalis în 2007, are 5 fabrici de scaune și accesorii pentru scaune auto pentru copii în Iași, Pașcani, Roman și Botoșani și exportă 98% din producție în 52 de țări din Europa, America de Nord, America de Sud și Asia.
actionari_te-rox
Potrivit datelor EY, Te-Rox deține 60% din piața franceză pe segmentul destinat scaunelor auto pentru copii și are cote de piață importante în Marea Britanie și Germania.
După primul an de activitate, Te-Rox Prod a renunțat la sistemul de producție în lohn, producând acum sub licența marilor retaileri și designeri precum Ferrari, Nania, Lidl, Disney, Fisher Price, Kiddicare, Carrefour.
Un an important pentru companie a fost 2011, când a investit 6 milioane euro în producție.
Cu ajutorul datelor Termene.ro am analizat parcursul Te-Rox. Cele mai mari creșteri ale companiei au fost înregistrate exact la începutul crizei, în 2009, când a înregistrat o creștere de aproape trei ori a cifrei de afaceri față de 2008, și în 2010 de aproape două ori, după care s-a stabilizat. Firma a fost profitabilă în perioada 2008-2014.
te-rox
Între anii 1994-2000, Doina Cepalis a fost acționar majoritar și director general la o companie de retail în produse alimentare, cu 18 magazine și 112 salariați.
În prezent, Doina Cepalis mai este acționar la Integrata Pașcani, care dețin o filatură de in și cânepă, dar și țesătorie, vopsitorie și o secție de confecții, My Plast Investments SRL și Terox BHS Impex.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe