Cu o istorie de peste 40 de ani, producătorul farmaceutic Sintofarm din București vrea să renunțe la producția de medicamente pentru a deveni dezvoltator imobiliar și să-și schimbe denumirea în Imosint.
Omul de afaceri portughez Alain Louis Michel Emile Bonte, care controlează indirect producătorul, a convocat AGA în 21 decembrie pentru: „Aprobarea vânzării întregului fond de comerț al societății aferente activității de producție (toate elementele corporale și necorporale în legătură cu activitatea de producție, inclusiv mărcile Sintofarm) cu excepția imobilelor. Schimbarea denumirii societății, după cum urmează: Imosint S.A”
Întregul convocator pe: Termene.ro
sintofarm
Sintofarm deţine o fabrică în Bucureşti lângă Gara Obor, zonă unde și omul de afaceri Florin Pogonaru a renunțat la fabrica de mase plastice pentru a construi mall-ul Veranda, care va găzdui și un hipermarket Carrefour.
Sintofarm are trei linii de producție de medicamente generice și una pentru suplimente alimentare și dezinfectanți (cloramină).
Afacerile Sintofarm au scăzut anul trecut cu 13% comparativ cu 2013, la 6,17 milioane de lei, iar
profitul s-a înjumătățit. Pentru 2015, compania preconiza o creștere a afacerilor cu 7%, potrivit raportului financiar pe 2014.
sintofarm2
Bonte mai controlează și rețeaua Centrofarm, din care a vândut 19 farmacii către Help Net, și magazinele Plafar.
Informații juridice și financiare despre firmele: SINTOFARM SA – Termene.ro ; CENTROFARM SA – Termene.ro; HELP NET FARMA SA – Termene.ro ; PLAFAR RETAIL SRL – Termene.ro

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe