Compania de cablu RCS & RDS va furniza energie electrică Regiei Autonome de Transport Public din Iaşi pentru 5,3 milioane de lei (1,18 mlioane de euro) fără TVA, cu aproximativ un milion de lei sub preţul estimat iniţial în procedura de licitaţie.
 
Compania de transport public din Iaşi cumpără de la RCS & RDS 16.000 MWh de energie medie tensiune şi 1.350 MWh la joasă tensiune, potrivit unui anunţ postat marţi în sistemul de licitaţii publice.
La licitaţie au mai participat companiile Romelectro, Industrial Energy şi Tinmar Energy.
Preţul estimat iniţial de Regie a fost de 6,25 milioane de lei fără TVA.
RCS & RDS s-a extins pe piaţa energiei printr-o politică agresivă de preţuri, după ce a obţinut, în 2013, licenţa de furnizare de la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei. Potrivit celor mai recente date oficiale, RCS & RDS a ajuns la o cotă de piaţă de peste 2% la nivel naţional pe partea de furnizare energie electrică pentru clienţii finali.
 
Știre Economica.net

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe