În aceeași zi cu deschiderea celui mai nou mall din Bucureşti, ParkLake, proprietarii AFI Palace Cotroceni deschid cel mai mare parc de aventură dintr-un mall din Europa.

O linie de metrou leagă două malluri: AFI la Politehnică de ParkLake la Dristor în circa 20-25 de minute. Chiar dacă cele două mall-uri sunt în direcţii opuse, cei de la AFI au simţit nevoia să facă mai mult decât simple panouri cu reclame. Dacă avantajul ParkLake este apropierea de parcul Titan, proprietarii AFI au amenajat în interiorul AFI Palace Cotroceni cel mai mare parc de aventuri dintr-un mall din Europa în urma unei investiții de 200.000 de euro.

AFI Aventurier, aşa cum a fost numit, are cea mai lungă tiroliană construită într-un centru comecial din Europa, de 110 metri lungime, cea mai mare pânză de păianjen dintr-un parc de aventură din ţară, realizată din aproximativ 1 km de coardă, cel mai înalt punct atins într-un parc de aventură, echivalent unei clădiri de nouă etaje, dar şi tiroliană şi bicicletă pe sârmă la înălţime.

AFI Aventurier cuprinde un traseu pentru adulți cu peste 25 de segmente, cu grade de dificultate diferite, dar și un traseu pentru copii. Cel mai înalt punct care poate fi atins în parcul de aventură se află la aproape 26 de m înălțime, comparabil cu înălțimea unei clădiri de nouă etaje.

Instalația dispune de unul dintre cele mai moderne sisteme de siguranță folosite în parcurile de aventură. Fiecare element din parc este asigurat și nu permite niciunui participant de pe traseu să iși deschidă sistemul de siguranță.

AFI Aventurier se deschide publicului pe 1 septembrie și va funcționa în intervalul orar 10.00 – 23.00.

Știre Economica.net

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe