Are aproape 21 de ani, ceea ce o face „oficial adult în orice țară”, spune Rahela. Este account executive la Termene.ro și are în plan ca pe viitor să înceapă o facultate în domeniu. Îi place să aprofundeze cât mai multe domenii și să știe cât mai mult din toate. De 8 ani studiază muzica și spune că violoncelul și vioara i-au fost de mare ajutor pentru a evolua pe acest plan. 

Care este rolul tău în echipa Termene?

În echipa Termene sunt account executive și omul cu voia bună. Al doilea rol îmi este plătit prin zâmbetele colegilor. 

Poți să ne povestești un moment rewarding din perioada asta?

Un moment de neuitat a fost când aveam o prezentare pe Zoom. Aveam foarte mari emoții, dar am avut parte de o persoană foarte caldă și glumeață, care m-a făcut să scap repede de acel stres, iar în acea zi mi-a semnat și oferta. 

Ce-a fost cel mai greu pentru tine de când a început pandemia?

Cel mai greu a fost lucrul de acasă. M-am gândit că nu o să mai fiu înconjurată de oameni dragi, că n-o să mai am cu cine râde, glumi și povesti. Lipsa interacțiunii de la muncă pentru mine nu poate fi înlocuită cu nimic. 

Pe de altă parte, ce te-a învățat perioada asta?

Această perioadă m-a învățat să am multă răbdare și am descoperit la mine lucruri pe care nu credeam că le pot face. De exemplu, să am curajul să fac un video pe care să-l postez pe rețelele de socializare, în care să povestesc experiența mea cu acest virus, știind că voi fi poate criticată și înțeleasă greșit de către unii oameni. 

Cum ți-ai amenajat spațiul în care lucrezi de-acasă?

Spațiul în care lucrez de acasă este simplu: cât mai liber, câteva umerașe pe care am pus câteva cămăși, în cazul în care nu sunt destul de elegantă pentru o prezentare. Cele mai importante lucruri pe care le-am păstrat de la birou au fost notițele, caietele pe care am scris multe lucruri legate de job și pixurile. 

Două recomandări din partea Rahelei: 

Arta subtilă a nepăsării, de Mark Manson, o carte pe care “cu siguranța va trebui să o mai citesc cel puțin o dată”, pentru că perspectiva asupra unei cărți se schimbă la fiecare recitire, în funcție de cum te simți în acel moment și de experiențele pe care le-ai avut până în acel moment. Un film care i-a plăcut și pe care l-a văzut de mai multe ori este The Notebook, realizat după cartea cu același titlu a lui Nicholas Sparks. 

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii folosesc platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe