Poşta Română ar putea fi listată în 2017, existând intenţii din partea Guvernului în acest sens, a declarat, miercuri, directorul general al companiei, Alexandru Petrescu, într-un discurs la Bursa de Valori Bucureşti.

‘Există intenţii din partea Guvernului de a trece la listare, undeva în parcursul anului viitor. Aşteptăm cu nerăbdare această listare. Cred că Poşta Română poate aduce acel factor de familiaritate bursei prin nume, alături de Dacia. Este important ca nume importante din industria românească să îşi regăsească opţiunea de capitalizare în bursa română. Poşta Română cu siguranţă va fi una dintre ele’, a spus Petrescu.

De asemenea, el a mai afirmat că preocuparea principală a managementului la Poşta Română rămâne ”managerierea trecutului’.

‘Dacă în 99% dintre companii strategia şi ce face în viitor e dominanta principală în ceea ce priveşte preocuparea managementului, la Poştă managerierea trecutului rămâne o provocare importantă pentru noi şi, atât viitorul, cât şi trecutul, pot fi aliniate într-o poveste de succes dacă acţionarul, statul, Fondul Proprietatea îşi dau mâna, schimbă cadrul de reglementare, aliniază compania ca funcţionare la cele mai bune practici europene, tot atunci putem avea o poveste de succes. Privesc cu încredere către structurile guvernamentale care şi-au manifestat de curând intenţia de a susţine prin demersurile lor viitorul companiei şi ne dorim ca în 2017 să ne regăsim şi noi printre jucătorii importanţi de pe bursa românească’, a mai afirmat Petrescu.

Știre Economica.net

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe