Lider de piață – o poziție râvnită de marii jucători din diverse sectoare de activitate. Care sunt, însă, responsabilitățile care îți revin atunci când acaparezi tabla de joc? De îndată ce ai pus stăpânire pe primul loc al podiumului, ai câștigat aproape complet atenția audienței tale. În plus, nu mai este un secret faptul că jucătorii care scriu istorie au datoria de a-și contura o conduită demnă de urmat de către celelalte companii din piață. 

Astăzi, intrăm în culisele competiției pentru poziția de lider de piață și aducem în lumina reflectoarelor un nume sonor pe piața de recrutare a forței de muncă. Descoperă povestea International Work Finder, compania care a reușit să capete titulatura de lider de piață încă din primii ani de la înființare. 

Excelența în recrutare. Povestea brandului International Work Finder 

International Work Finder este un business care a pornit din dragoste pentru oameni și din dorința de a susține companiile din România în demersurile de recrutare forță de muncă din Asia

Sub deviza ”Omul potrivit, la locul potrivit”, compania facilitează recrutarea resurselor umane din Nepal, Sri Lanka, India ori Vietnam, precum și din alte piețe emergente, colaborând cu cele mai prestigioase agenții de recrutare din statele enumerate. Echipa de profesioniști care deține o experiență bogată în domeniu conturează, pe baza cerințelor specifice ale clienților, profilul angajaților potriviți. 

Ulterior, reprezentanții International Work Finder se deplasează personal în țările de unde importă forță de muncă, pentru a discuta cu potențialii angajați. De fiecare dată interviurile au loc în limba engleză și sunt urmate de probe practice conforme cu cerințele specifice ale clientului.  

Excelența în recrutare se traduce, așadar, în primul rând, prin implicarea directă a echipei în selecția forței de muncă. Pe de altă parte, reprezentanții companiei promovează selectivitatea și în ceea ce privește alegerea clienților; concret, nu sunt eligibile acele entități care nu oferă condiții optime pentru viitorii angajați.

Diferențierea de concurență prin orientarea către client, apanajul celor din ”prima liga” 

Pe lângă comunicarea constantă pe toată perioada procesului de recrutare, care durează între 3 și 6 luni, eforturile specialiștilor International Work Finder continuă și post recrutare. În plus, din dorința de a oferi servicii de calitate și de a trece dincolo de barierele care pot apărea în integrarea și adaptarea muncitorilor asiatici, compania oferă o altă facilitate interesantă: substituirea candidaților care au luat decizia de a abandona locul de muncă. Totuși, acestea sunt cazuri izolate, mai ales că echipa se ocupă implicit de adaptarea personalului străin, organizând  workshop-uri de integrare culturală și cursuri de limba română și engleză.

Dedicarea și profesionalismul, sau ce te propulsează drept campion în piață

Fidelitatea față de misiunea pe care și-au stabilit-o a convins și alte organizații importante să se alăture demersurilor lor, astfel că una dintre cele mai mari agenții colaboratoare din Vietnam își va deschide o reprezentanță în București. Unite de un scop comun, cele două entități vor conlucra de la ”butoanele” aceluiași sediu, facilitând astfel schimbul de informații în vederea optimizării întregului proces de recrutare. 

Dedicarea și profesionalismul sunt două dintre principalele caracteristici de brand care au propulsat pe prima treaptă a podiumului o companie tânără pe piața din România. International Work Finder a reușit, însă, prin implementarea valorilor pe care le folosește drept linii de ghidaj, să obțină poziția de lider de piață în scurt timp.

Pentru a asigura transparență pe tot parcursul procesului, fiecare client se bucură de un consilier dedicat, care cunoaște toate amănuntele colaborării. 

Ca un rod al muncii și integrității, companii prestigioase care își desfășoară activitatea în România au ales să lase grija recrutării personalului asiatic în mâinile profesioniștilor din cadrul International Work Finder. În plus, cea mai bună dovadă că acesta este, într-adevăr, un lider de piață este faptul că însuși consulul onorific al Nepalului se alătură echipei, începând cu luna iulie a acestui an.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe