Are 29 de ani și a lucrat mereu în vânzări: de la telefonie la echipamente de siguranță, apoi la soluții ecologice în Emiratele Arabe. În cursul acestui an s-a întors în țară și s-a alăturat echipei Termene. În calitate de consultant, intră în legătură cu cei care-și deschid cont pe platformă, iar pe alții îi contactează el pentru a le propune să-și facă un cont. În ambele cazuri, Alex se asigură că orice nevoie ce poate fi rezolvată cu ajutorul instrumentelor Termene ar avea un client, vor găsi împreună soluția potrivită pentru a-i salva acestuia timp și bani. 

Termene.ro: Poți să ne povestești un moment rewarding din perioada asta?

Cele mai plăcute experiențe sunt când clienții îmi spun că au căutat o soluție pentru diverse probleme, au încercat diverse variante și noi suntem primii care am reușit să-i ajutăm. Acele aprecieri din partea clienților sunt mai importante decât orice.

Termene.ro: Ce-a fost cel mai greu pentru tine de când a început pandemia?

De când a început pandemia m-am întors în țară, am căutat o companie în creștere, care să-și mărească echipa, în ciuda vremurilor de acum. O perioadă n-am crezut că o s-o găsesc și gândul acela a fost destul de greu. Desigur, situația s-a rezolvat odată ce-am început la Termene.

Termene.ro: Pe de altă parte, ce te-a învățat perioada asta?

Anul ăsta m-a învățat să fiu mai răbdător și mai ales adaptabil, pentru a trece cu bine peste perioada aceasta dificilă. 

Termene.ro: Cum ți-ai amenajat spațiul în care lucrezi de-acasă?

Aproape toți lucrăm de-acasă acum, așa că amenajarea unui spațiu profi e destul de importantă, precum și mindset-ul de „mers dimineața la birou” pentru a ține casa și jobul separate. 

O recomandare de lectură din partea lui Alex: 12 reguli de viață, de Jordan Peterson. „O recomand oricui simte nevoia să fie o persoană mai bună și să aibă mai multă ordine în viață”. 

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii folosesc platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe