Conform studiului “Mediul de afaceri în 2021”  organizat de Termene, circa jumătate (53,63%) dintre companii planifică investiții în anul 2021.  

 

Studiul a fost efectuat în perioada 30.11.2020 – 04.01.2021 în cadrul bazei noastre de clienți și cuprinde cele mai importante tendințe și provocări care s-au remarcat în mediul de afaceri din România. De asemenea, studiul furnizează previziuni și percepții ale antreprenorilor, administratorilor de firme și specialiștilor privind evoluția pieței și afacerilor în anul 2021 la nivelul întregii piețe, cu focus pe industriile comerț, industrie prelucrătoare și construcții.  

 

Te invităm să afli mai multe detalii din infograficul de mai jos:

 

Jumatate dintre companii vor face investitii in 2021

 

Dacă ți se par de folos informațiile de pe blogul Termene și vrei să știi când publicăm un articol nou, te poți abona la newsletterul nostru de vineri dimineața.

Vreau să primesc newsletterul

 

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe