Conform studiului “Mediul de afaceri în 2021”  organizat de Termene.ro, circa jumătate (53,63%) dintre companii planifică investiții în anul 2021.  

 

Studiul a fost efectuat în perioada 30.11.2020 – 04.01.2021 în rândul bazei sale de clienți și cuprinde cele mai importante tendințe și provocări care s-au remarcat în mediul de afaceri din România. De asemenea, studiul furnizează previziuni și percepții ale antreprenorilor, administratorilor de firme și specialiștilor privind evoluția pieței și afacerilor în anul 2021 la nivelul întregii piețe, cu focus pe industriile comerț, industrie prelucrătoare și construcții.  

 

Te invităm să afli mai multe detalii din infograficul de mai jos:

Infografic Investiții programate în 2021

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii folosesc platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe