După ce Consiliul Concurenței și-a dat acordul pentru preluarea Billa România de către Grupul Carrefour, începând cu 30.06.2016 s-au produs și primele schimbări majore în cadrul Billa România.
Astfel, începând cu această dată numele de Billa România nu mai există, noua denumire înregistrată la Registrul Comerțului fiind Columbus Operational SRL.
Dar mai importantă este schimbarea conducerii Columbus Operational (Billa România) prin numirea a 3 (trei) noi administratori, unul dintre aceștia ocupând și  funcția de Președinte al Consiliului de Administrație.
Jean Baptiste Robert Marceau Dernoncourt este noul Președinte al Consiliului de Administrație și Administrator al Columbus Operational (Billa România). Acesta deține funcția de Director General al Carrefour România din 2013 și este de asemenea Director General și Administrator la Artima S.A., Administrator la Carrefour Merchandising SRL, Supeco Investment SRL și Columbus Active (Billa Invest Construct).
Alături de acesta, au mai fost numiți administratori Denis Jean Paul Gilbert, actualul CFO al Carrefour România și Ouabi Tareck în prezent Director de exploatare.
Ce alte schimbări se vor produce în structura de management a Columbus Operational vom afla în perioada următoare.
Cert este că acest cumtremur abia a debutat.
C.S.
Termene.ro

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe