Brandul suedez de haine și accesorii H&M, unul dintre cele mai populare din lume, a intrat în România în anul 2011, iar de atunci a ajuns 42 de magazine în majoritatea orașelor mari din țară și la vânzări de 193 milioane euro anul trecut. Cel mai mare magazin din România este cel din centrul comercial Unirea din București.
hm
Cu ajutorul datelor centralizate de Termene.ro, am analizat evoluția financiară a H&M în România între 2011 și 2014, perioadă în care vânzările au crescut de trei ori, iar profitul net, obținut încă din primul an de activitate, s-a multiplicat de aproape două ori.
H&M
H&M Hennes & Mauritz AB a fost fondată în Suedia în 1947 și este cotată la NASDAQ OMX Stockholm. Conceptul de afaceri al companiei este de a oferi modă şi calitate la cel mai bun preţ. Pe lângă H&M, grupul include mărcile COS, Monki, Weekday şi Cheap Monday, & Other Stories, precum şi H&M Home. Grupul H&M deţine peste 3.500 de magazine în 57 de pieţe, inclusiv piețele de franciză.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe