Toate produsele Hexi Pharma vor fi retrase în cel mai scurt timp, fabrica şi firma şi-au încetat deja activitatea şi au demarat de marţi procedurile legale pentru închidere, au anunţat miercuri reprezentanţii companiei.
„În urma rezultatelor anunţate miercuri, Hexi Pharma îşi cere scuze, public, atât medicilor şi personalului medical cât şi tuturor persoanelor care au fost sau ar fi putut fi afectate de aceste neconformităţi”, se arată într-un comunicat al companiei.
„În numele tuturor angajaţilor Hexi Pharma, ne dorim ca vinovaţii să fie găsiţi cât mai repede”, se mai precizează în comunicat.
Produsele biocide Hexi Pharma prezintă diferenţe în concentraţii între valoarea declarată şi cea măsurată, arată primele teste oficiale anunţate de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Victor Strâmbu, acesta precizând că produsele vor fi retrase, iar compania a fost amendată cu 40.000 lei.
Hexi Pharma, compania farmaceutică implicată în scandalul dezinfectanţilor diluaţi folosiţi în spitale, şi-a cerut insolvenţa la Tribunalul Bucureşti.
Știre Economica.net

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe