Hainele vândute în magazine de tip outlet sunt la fel de calitative, însă mult mai accesibile decât cele din mall-uri. Nu mai este un secret pentru nimeni, tot mai multe persoane alegând să facă shopping în acest mod.

Practic, outleturile vând soldurile rămase înainte de lansarea noilor colecții din magazinele clasice. Cu alte cuvinte, când mergi într-un outlet, vei găsi haine originale, de brand, însă aparținând unei colecții mai vechi decât cea prezentă în magazinele normale.

Avantajele sunt evidente: poți obține articole vestimentare de calitate, la prețuri foarte reduse. În plus, cumpărând haine din outlet, ajuți la combaterea risipei de materiale și  resurse.

Dacă vrei să găsești haine de brand la prețuri minime, iată care sunt unele dintre cele mai bune outleturi din Europa!

1. Seravelle Design Outlet, Italia

Seravelle este unul dintre cele mai mari outlet-uri din Europa, cu 240 de magazine și 11 restaurante și cafenele. Centrul comercial se află între Milano, Genova și Torino, fiind accesibil cu trenul, autobuzul special sau mașina.

Aici vei găsi haine, încălțăminte și accesorii marca Dolce & Gabbana, Versace, Fendi, Balenciaga, Hugo Boss, Diesel, Fossil, Guess și lista ar putea continua la nesfârșit. Reducerile încep de la 30% și pot ajunge chiar și până la 90%, pentru unele produse.

Seravelle Design Outlet este deschis zilnic, de luni până duminică, începând cu ora 10 dimineața, până la ora 20.

2. Fashion House Outlet, România

Dacă nu ai ajuns încă la Fashion House, este timpul să o faci. Acesta este singurul centru comercial de tip outlet din România, situat în Militari, la intrarea pe autostrada A1, chiar la ieșirea din capitală.

În caz că vrei să-ți reînnoiești garderoba, găsești haine damă outlet la Fashion House, de la branduri precum Adidas, BSB, Koton, Levi’s sau Penti. Și bărbații au multiple variante, precum Braiconf, Suvari, AC & Co. și Lacoste.

La Fashion House sunt promoții permanente de minimum 30%, însă poți găsi produse reduse chiar și în proporție de 70% sau 90%. Vizitează centrul comercial de luni până sâmbătă, între orele 10 și 21, sau duminică între orele 10 și 20.

3. La Rocca Village, Spania

Vrei să-ți cumperi produse Armani, Calvin Klein, Burberry, Gucci, Desigual, Max Mara, Pandora sau Prada? La Rocca Village este locul în care le poți găsi pe toate, la prețuri incredibil de mici.

Toate hainele și accesoriile sunt reduse cu până la 70%, indiferent de sezon. Ai la dispoziție 140 de boutique-uri unice, din care poți cumpăra articole vestimentare, genți, pantofi și bijuterii

La Rocca Village se află la 40 de minute distanță de Barcelona și este deschis în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend, între orele 10 și 21.

4. Parndorf Designer Outlet, Austria

Și outletul Parndorf se află printre cele mai apreciate complexuri comerciale de acest tip. Aici poți găsi peste 70 de magazine de brand, deținute chiar de companiile producătoare sau de partenerii lor direcți. Fiecare dintre ele oferă reduceri substanțiale, de până la 70%, pe toată perioada anului.

Dacă ești pasionat de sport, poți cumpăra echipamente și accesorii de la branduri precum Asics, Kappa, O’Neill și Speedo, iar dacă ești o fashionista convinsă, ai la dispoziție produse Esprit, H&M, Pierre Cardin, S. Oliver și Vero Moda.

Parndorf Designer Outlet se află la 30 de minute față de Viena și la 20 de minute distanță de Bratislava, fiind poziționat chiar pe autostrada A4. Magazinele sunt deschise de luni până joi între orele 9:30 și 20. Vinerea, programul începe la aceeași oră, însă se termina la 21, iar sâmbăta poți face shopping între 9 și 18.

 5. Roermond Outlet, Olanda

Cu 186 de magazine de brand și 25 de restaurante, centrul Roermond este unul dintre outlet-urile de neratat. Se află în orașul cu același nume, la 45 minute distanță de Eindhoven și Maastricht.

Aici poți face shopping de la magazine precum Nike, Ralph Lauren, Carhartt, Chloe, Clarks, Dr. Martens, Converse sau Jimmy Choo. Toate magazinele au reduceri masive, în orice zi, la toate produsele din vitrine.

Dacă vrei să faci o vizită acestui outlet, o poți face între orele 10 și 20, în timpul săptămânii, sau în weekend, în intervalul 9-21.

Acestea sunt unele dintre cele mai apreciate outleturi din Europa, cu o ofertă bogată în permanență. Planifică-ți vizita și cumpără tot ce ai nevoie, la prețuri minime. Spor la cumpărături!

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe