Roxana este o tânără de 27 de ani din Sibiu, absolventă a două facultăți, de Jurnalistică și Drept. În 2013 însă, un accident grav i-a schimbat radical viața.

Roxana a suferit nenumărate traumatisme la coloana vertebrală, coaste, stern, plămâni și stomac, în urma cărora a rămas paralizată de la brâu în jos. A trecut deja prin 9 intervenții chirurgicale în România, însă în momentul de față  Roxana are deficit motor și crize clonoide la nivelul picioarelor, deficit motor și atrofie musculară la nivelul mâinii stângi.

Diagnosticul dat este:

  • Atrofie marcată a cordonului medular (T5-T6), cu edem extins și siringomielie supraiacentă;
  • Siringomielii extinse medulare cervico-dorsale;
  • Edem difuz (mielopatie);
  • Colecție în țesuturile moi de degajare a T8-T9;
  • Hidromielie cervicală;
  • Siringomielie extinsă cervico-toracală.

Roxana este însă o luptătoare și face zilnic recuperare fizică. Anul acesta, a aflat de o clinică din Thailanda, unde se tratează cazuri complexe din lumea sportului mondial. A fost acceptată pentru o operație și un tratament inovator cu foarte mari șanse de reușită. Acesta presupune implantarea în coloana vertebrală a unui cip electronic pentru stimularea epidurală, în combinație cu implanturi cu celule stem și terapii tradiționale suplimentare, pe o durata de 40 de zile. După aplicarea acestuia, Roxana are mari șanse să meargă. Pentru toate acestea are nevoie de 100.000 de euro.

Vestea bună este că zilele acestea unui alt tânăr, care nu a putut să meargă timp de 22 de ani, i-a reușit operația realizată de clínica din Tailanda!

De aceea, toți oamenii se mobilizează pentru Roxana!

Pentru a o ajuta pe Roxana să se poată deplasa în scaunul cu rotile, părinții tinerei au vândut apartamentul din Sibiu și au cumpărat o căsuță în afara orașului. De asemenea, prietenii de la un salon de coafură renumit din Sibiu îi donează Roxanei încasările obținute în data de 19 a fiecărei luni (începând cu luna mai).

Haideți să o ajutăm și noi pe Roxana să meargă din nou!

Pentru donații, următoarele conturi sunt deschise:

Lei: RO67BRDE330SV71101883300
Euro: RO56BRDE330SV79576023300
USD: RO94BRDE330SV97093463300

Orice sumă este binevenită!
Este un ajutor crucial pentru o tânără a cărei viață a fost limitată drastic, iar posibilitățile de vindecare în România sunt reduse.

„Cu ajutorul părinților, a lui Dumnezeu și al dumneavoastră, într-o zi voi putea să merg din nou”, spune Roxana pe contul ei de socializare.
Nu uitați: „Pic cu pic se face strop, strop cu strop se face marea!”

Mai multe informații despre cazul Roxanei, găsiți la următoarele adrese:

https://www.facebook.com/roxy.lupuletu
http://sibiu100.ro/uncategorized/99562-99562/
https://www.oradesibiu.ro/2017/05/11/foto-drama-unei-tinere-din-sibiu-are-nevoie-de-100-000-de-euro-ca-sa-poata-sa-mearga-din-nou/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=ora%20de%20sibiu
http://www.stirilekanald.ro/medicii-nu-i-au-mai-dat-nicio-sansa-insa-ea-lupta-din-rasputeri-ca-sa-mearga-din-nou-o-tanara-de-27-de-ani-din-sibiu-traieste-un-cosmar-17059780
http://stirileprotv.ro/stiri/social/paralizata-in-urma-unui-accident-o-tanara-din-sibiu-are-nevoie-disperata-de-ajutor-pentru-o-operatie-care-i-ar-reda-mersul.html

 

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe