Ministerul Justiției vrea să simplifice formalitățile de înființare și înregistrare în registrul comerțului a unei firme.

În acest scop, pe 22 și 23 iunie, vor avea loc întâlniri de lucru cu reprezentanți ai mediului de afaceri și asociațiilor profesionale, ai profesiilor liberale, mediului academic economic, ai autorităților și instituțiilor publice. 

Aceste consultări fac parte din procesul de revizuire a legislației în drept societar și sunt organizate de ministerul Justiției împreună cu Oficiul Național pentru Registrul Comerțului (ONRC). Mai multe detalii și programul consultărilor găsiți aici.

Articol publicat pe Universul Juridic.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe