MEP Capital Investment, fondul de investiții care a preluat rețeau de clinici și spitale Regina Maria, îl menține încă patru ani de Fady Chreih în funcția de director general.
„Asociaţii confirmă şi aprobă cu unanimitate deţinerea funcţiilor de Director General, respectiv de Director Operaţional al Societăţii de către următoarele persoane: (i) DI FADY CONSTANTIN CHREIH, (…) în calitate de Director General; şi (ii) Dna OLIMPIA ENACHE (…) în calitate de Director Operaţional, pentru un mandat de 4 ani de la data prezentei hotărâri”, se arată în hotărârea MEP publicată în Monitorul Oficial.
Potrivit aceluiași document, rețeaua de sănătate Regina Maria va funcționa în continuare sub denumirea juridică de Centrul Medical Unirea SRL.
De asemenea, Centrul Medical Unirea SRL a fuzionat cu alte două firme Avamedica Constanța și Centrul de Investigații Medicale, pe care le controla.
unirea
Din datele centralizate de Termene.ro, Centrul Medical Unirea SRL a trecut anul trecut pe profit după patru ani de pierderi, iar cifra de afaceri a fost în creștere cu 33%, la 200,9 milioane lei (45,2 milioane euro).
unirea2
Rețeaua de sănătate Regina Maria este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, cu 24 policlinici proprii (București, Cluj, Craiova, Brasov, Bacău, Constanța, Pitești, Iasi, Timisoara) și 188 de policlinici partenere în întreaga țară, 4 spitale în București și în țară (Spitalul Băneasa, Spitalul Euroclinic, Spitalul de obstetrică și ginecologie Brașov, Campus Medical Bacău), 2 maternități (București și Brașov), 6 Campusuri Medicale (Bucuresti, Bacău, Braşov şi Constanța), 6 centre de imagistică (RMN, CT) in Bucureşti, Brasov şi Bacău, opt laboratoare clinice (București, Brașov, Bacău, Cluj, Craiova, Constanța, Iasi, Timisoara) și o Bancă Centrală de Celule Stem.
În noiembrie, Consiliul Concurenței a avizat tranzacția prin care fondul de investiții MEP Capital Investments a preluat rețeaua Regina Maria de la Advent Internațional, Wargha Enayati și Mitra Enayati, tranzacție anunțată în august.
Centrul Medical Unirea deţine și 99,98% din capitalul social al Euroclinic Hospital S.A., care administrează spitalul privat Euroclinic din București, 99,99% din capitalul social al societății Regina Maria – Banca Centrală de Celule Stem S.A. și 99,5% din societatea Regina Maria Agent de Asigurare S.R.L.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe