Primul meu job! Visam să fie musai la birou și să fiu înconjurată de colegi tineri, entuziaști și cu dorința de a pune țara la cale.

Am susținut câteva interviuri în căutarea acestor calități, însă am întâlnit persoane nu foarte dornice de a-i integra în colectivitate pe noii veniți, ba mai mult ne priveau cu dispreț. Deși nu eram acolo pentru a lua locul nimănui.

Timpul trecea repede, iar eu nu reușeam să îmi găsesc un job. Oamenii din jurul meu îmi dădeau genul acela de sfaturi: „angajează-te undeva, nu întotdeauna facem ce ne place”. Însă eu nu mă puteam obișnui cu această idee.

Într-o zi colega mea (cealaltă Alexandra) a venit la facultate și mi-a spus că s-a angajat. Mi-a povestit entuziasmată despre job-ul ei descriind de fapt genul de job pe care mi-l doream și eu. S-a integrat într-o echipă tânără care lucra la un proiect nou ce se anunța a fi măreț. În timp ce ea îmi povestea ce resposabilități i-au fost atribuite în cadrul echipei, eu îmi imaginam cum ar fi dacă aș avea și eu ocazia de a lucra la un proiect interesant alături de o super echipă.

După aproximativ o lună, m-a sunat și m-a întrebat dacă vreau să susțin un interviu la compania la care lucrează.

Nu-mi venea să cred. Adică dorința mea era pe cale să se îndeplinească? „Normalll că vreau!”, i-am zis. Am stat ca pe ace până am ajuns acolo. Un milion de gânduri mi-au trecut prin minte și speram să fac o impresie bună…

Cert este că am intrat în echipa Termene.ro. Și când spun echipă, nu este doar o sintagmă. Suntem un grup de tineri care formează cu adevărat o echipă, în frunte cu persoana care mi-a acordat șansa să mă alătur acestui proiect. Un proiect din care eu fac parte de 8 luni și care mi-a dat ocazia să învăț lucruri noi și să progresez.

După perioada de acomodare, am început să vorbesc la telefon cu persoanele interesate să se alăture comunității Termene.ro. Mi-a fost destul de greu la început, pentru că aveam emoții. Nu știam cum vor primi utilizatorii apelul meu. Am realizat cu încântare însă, că oamenii erau deschiși la discuții și amabili.

Îmi face mare plăcere acum, când membrii Termene.ro, îmi spun pe nume și știu de la început de către cine sunt sunați. Simt că au încredere în mine. Simt că ei știu că sunt aici pentru a veni în ajutorul lor și că se pot baza oricând pe întreaga echipă.

În aceste 8 luni, ne-am dezvoltat mult. De la calitatea datelor pe care le oferim, până la diversitatea lor. Încercăm să ne adaptăm cât mai bine și rapid cerințelor din piață. Reflectăm asupra oricărei sugestii și în măsura în care îi poate ajuta și pe ceilalți, o implementăm.

Nici nu știu când au trecut aceste luni. Poate și din cauza faptului că suntem într-o continuă schimbare și nu avem timp să ne plictisim sau să se instaleze monotonia. Astfel, am reușit să aducem Termene la un nivel la care ceilalți au ajuns poate în ani de zile.

Bineînțeles, nu este numai lapte și miere aici, dar dacă la finalul zilei, atunci când trag linie, realizez că îmi place ceea ce fac și îmi place echipa din care fac parte, este un mare câștig.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe