Enel, furnizorul de energie electrică ce alimentează în regim reglementat trei din cele opt zone din România, vine cu o nouă ofertă pentru clienţii casnici, în regim de piaţă liberă. Factura este cz 20% mai mică decât cea plătită acum de consumatorii casnici care au rămas în regim reglementat, spune compania.
Oferta vine acum cu un preţ al energiei cu 20% mai mic. Calculul a avut la bază comparaţia dintre preţul actual al energiei electrice pe piaţa reglementată (fără a include tarifele reglementate de distributie, transport și sistem) şi cel al produsului E-Light. Structura produsului este una simplă şi transparentă, incluzând un abonament în cuantum de 0,05 lei / zi / loc de consum şi un preţ al energiei electrice de 0,147 lei / kWh. La acest pachet, se adaugă componentele reglementate de către ANRE sau aprobate prin acte normative specifice – tarifele pentru servicii de transport, sistem și distribuție, taxa de cogenerare, certificate verzi, acciza și TVA”, se arată într-un comunicat al Enel.
„De asemenea, în acelaşi pachet, Enel include un ajutor suplimentar pentru clienţii care au nevoie să schimbe titularul de contract. În cadrul procesului de trecere la produsul E-Light, aceştia vor beneficia de consultanță pentru efectuarea schimbărilor necesare. Pentru a putea beneficia de oferta E-Light, clienții trebuie doar să activeze opţiunea de factură electronică”, mai spune compania.
Oferta este valabilă până la 31 august, doar pentru clienţii casnici. Reducerea de 20% a facturii este valabilă pentru un consum de 125 kWh lunar.
Amintim că, potrivit legii, toţi clienţii casnici pot să schimbe furnizorul de electricitate, sau pot alege acelaşi furnizor, dar cu opţiunea de a primi energie la preţ de piaţă liberă, nu la preţ reglementat.
 
Știre Economica.net

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe