PC Garage, magazin specializat în produse IT și electronice, devine parte a grupul eMAG în urma acordului de preluare încheiat în această lună. În continuare, PC Garage își va dezvolta independent brandul și echipa și va intra pe piețe noi cu ajutor strategic din partea eMAG.
„Această tranzacție reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România și regional. În plus, este o recunoaștere atât a valorii echipei PC Garage, condusă excelent de colegul și asociatul meu Traian Cristea, cât și a modelului de business specializat al companiei, o construcție solidă și pe termen lung, începută în 2005 de antreprenorul fondator, Gabi Vasile și continuată de Traian și colegii noștri de echipă începând din 2009.”, a spus Marius Ghenea.
PC Garage va fi condus în continuare de Traian Cristea în calitate de director general. Brandul, echipa, comunitatea și platforma PC Garage vor fi păstrate și dezvoltate
Tranzacția se va finaliza după primirea avizului de la Consiliul Concurenței.
„PC Garage este un nume puternic și apreciat care a reușit să crească prin servicii bune oferite clientului, prin specializare și cunoaștere foarte bună a produsului și a industriei. Apreciez comunitatea puternică din spate și oamenii talentați din echipă. Având în vedere creșterea industriei de jocuri peste tot în lume și poziționarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională și creșterea gamei de produse și servicii”, spune Iulian Stanciu, CEO eMAG.
Fondat în 2005, PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online din România, cu peste 40.000 produse active și reprezintă un reper pentru toți pasionații de produse gaming și IT. În comunitatea My Garage sunt peste 100.000 de membri pasionați de hardware și overclocking.
eMAG, înființat în 2001 de antreprenori români, este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider regional, cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe