Are 24 de ani și e consultant de business în cadrul Termene.ro. Și-a început traseul profesional în 2016, în calitate de reprezentant al serviciului de asistență pentru clienți. Au urmat 4 ani de-a lungul cărora a activat pe cont propriu, în domeniul HoReCa. La sfârșitul lui 2020 a hotărât că este timpul să se alăture echipei Termene. 

Care e rolul tău în echipa Termene?

În calitate de consultant, comunic cu diferite persoane care și-au deschis cont la noi pe platformă, dar și cu persoanele cărora le propun eu acest lucru. După care fac tot ce-mi stă în puteri pentru a-i ajuta să descopere posibilitățile și beneficiile platformei noastre. Împreună cu ei, identific soluția potrivită pentru afacerea lor. 

Poți să ne povestești un moment rewarding din perioada asta? 

Cea mai plăcută experiență din ultima perioadă a fost momentul în care am realizat că echipa din care fac parte este plină de profesioniști și oameni cu suflet mare.

Ce-a fost cel mai greu pentru tine de când a început pandemia?

Cel mai greu lucru a fost să mă aflu în imposibilitatea de a mă vedea cu familia mea din cauza restricțiilor sanitare. 

Pe de altă parte, ce te-a învățat perioada asta?

Această perioadă m-a învățat că totul este schimbător și trebuie să prețuim mai mult momentele și legăturile cu oamenii dragi.

Cum ți-ai amenajat spațiul în care lucrezi de-acasă? Ce a fost important pentru tine să păstrezi din ce aveai la birou?

Am încercat să amenajez totul cât se poate de profi și cu gust. 

O recomandare din partea lui Dorin: experiența de tipul „punct și de la capăt”. „Orice element din viață poate fi luat de la zero”, spune el. 

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii folosesc platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe