Retailerul francez de echipamente sportive Decathlon a intrat în România în anul 2009, cu un magazin în zona Militari din București, iar în cei șase ani de existență a ajuns la 17 magazine și afaceri în creștere de peste opt ori.
decathlon_actionari
În 2014, românii au cumpărat haine și echipamente sportive de 309 milioane lei (68 milioane euro) din magazinele Decathlon.
Cu ajutorul Termene.ro vă prezentăm evoluția indicatorilor financiari ai Decathlon, magazine administrate prin firma Roumasport.
decathlon_indicatori
În decembrie, Decathlon a deschis cel mai mare magazin al rețelei în zona Băneasa din București.
Rețeaua are patru magazine în Capitală, iar restul sunt situate în Ploiești, Brașov, Târgu Mureș, Oradea, Cluj, Pitești, Craiova, Timișoara, Iași, Suceava.
Decathlon este deținut de familia franceză Mulliez, care mai are în România hipermarketurile Auchan și magazinele de bricolaj Leroy Merlin.
Cumulat, cele trei rețele de magazine au avut în 2014 afaceri de 1,4 miliarde euro.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe