Fie că deții un hotel, o pensiune sau un spațiu comercial de mari dimensiuni, vei avea nevoie de menținerea curățeniei atât în spațiile tranzitate de clienți, cât și în cele dedicate personalului. Pentru îndeplinirea acestei sarcini, însă, vei avea nevoie de un aspirator profesional care să te asiste în curățarea podelelor în timp record! 

Prin urmare, vei asigura un spațiu curat și igienizat, gata să primească vizitatorii. De asemenea, cu un aspirator profesional cu abur vei evita și anumite riscuri, precum:

Riscuri de accidentare – Pardoseala spațiului în care activezi trebuie să fie curățată, dar și uscată rapid, pentru a limita, pe cât posibil, riscul de alunecare. Alege un aspirator profesional de la Polti, care te va ajuta să reduci acest risc, iar afacerea ta va capăta reputația unui loc sigur pentru familii și copii!

Riscuri de sănătate – Foarte multe persoane sunt sensibile la diverși alergeni și microorganisme. Folosește un aspirator profesional cu abur, care va contribui la calitatea aerului, eliminând praful și distrugând microorganismele nedorite prin puterea vaporilor!

Riscuri de natură financiară – Un hotel cu mochete prăfuite, sau un centru comercial cu pardoseli murdare sau pătate pot conduce foarte ușor la pierderea clientelei. Optează pentru un aspirator profesional, care elimină cu succes orice fel de pată, oricât de persistentă, lăsând în urmă o pardoseală care strălucește de curățenie! 

De asemenea, cu ajutorul accesoriilor dedicate, poți folosi un aspirator profesional și pentru draperii sau zone greu de accesat, cum ar fi în spatele caloriferelor. Această atenție la detalii nu va trece neobservată de clientelă, care va aprecia cu adevărat curățenia impecabilă!

Cele mai multe aspiratoare profesionale sunt modele foarte performante, multifuncționale, fabricate cu scopul de a eficientiza curățenia, indiferent de tipul de material al suprafeței ce necesită curățare. Astfel, de la mochete, covoare sau suprafețe tapițate, până la marmură, gresie sau podele din lemn, un aspirator profesional este ideal în orice situație!

Performanțele ridicate ale unui aspirator profesional se datorează și dotărilor speciale cu care vin la pachet. Iată o parte dintre funcțiile specifice unui aspirator profesional cu abur marca Polti:

Vortex creat de filtrarea prin apă

În interiorul recipientului de colectare se creează un vortex, care face posibilă captarea celor mai mici particule de murdărie cu ajutorul apei, ce împiedică reintroducerea lor în mediul înconjurător.

Controlul perfect al presiunii

Manometrul îți permite să menții permanent presiunea aburului sub control. Datorită acestui control asupra aparatului, poți alege cea mai potrivită presiune de abur, în funcție de tipul de curățare pe care îl efectuezi.

Autonomie de lucru prelungită

Rezervorul de apă de 2,5l și recipientul de colectare de 3,5l îți permit să cureți fără să te oprești frecvent pentru a realimenta cu apă sau pentru a efectua operațiuni de întreținere a produsului.

Funcția de injecție/extracție pentru pardoseli

Funcția de injecție / extracție a aspiratorului profesional Polti Mondial Vap îți permite să cureți eficient chiar și cele mai murdare pardoseli, cu ajutorul periei foarte mari dedicate.

Mobilitate crescută

Datorită celor patru roți pivotante aspiratorul poate fi mutat cu ușurință în toate direcțiile. În plus, roțile acestuia sunt acoperite cu un material special, care nu lasă urme pe suprafață de lucru.

Siguranță totală

Mânerul este proiectat astfel încât să nu se încălzească în timpul utilizării prelungite a produsului. Țeava de abur, de fapt, nu intră niciodată în contact cu mâinile operatorului.

Alege și tu un aspirator profesional de la producătorul italian Polti și descoperă ce înseamnă curățenie la superlativ, într-un timp scurt și cu un maximum de eficiență!

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe