În Monitorul Oficial nr. 398 din 15 mai 2020 a fost publicată Decizia Curții Constituționale nr. 154/2020 prin care a fost admisă obiecția de neconstituționalitate, referitoare la dispozițiile Legii pentru acordarea unor facilităţi pentru contribuabilii operatori economici pe teritoriul României.

Obiectul sesizării de neconstituționalitate. Legea pentru acordarea unor facilităţi pentru contribuabilii operatori economici pe teritoriul României.  

D.C.C. nr. 154/2020

Prin Decizia nr. 154/2020, Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de un număr de 71 de deputaţi şi a constatat că Legea pentru acordarea unor facilităţi pentru contribuabilii operatori economici pe teritoriul României este neconstituţională în ansamblul său.

Articol publicat pe Universul Juridic.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe