Gigantul low-cost Ryanair a lansat o nouă ofertă pentru cei care îşi creează un cont pe MyRyanair. 

Compania aeriană Ryanair oferă fiecărui nou client care se înregistrează pe platforma MyRyanair un voucher de 10 euro cadou, care poate fi folosit pentru achitarea următorului zbor.

Cum te înregistrezi

Cei care vor să zboare cu Ryanair în perioada  următoare, dar nu au cont, trebuie să acceseze pagina companiei şi să creeze un cont MyRynaiar. Pasagerul trebuie să introducă detaliile personale şi să fie salvate pentru documentele de călătorie şi de plată. După completarea profilului, trebuie să rezervaţi un zbor, care să fie operat înainte de data de 1 noiembrie 2016. După efectuarea plăţii, pasagerul va primi o reducere de 10 euro pentru următorul zbor.

ECONOMICA.NET a făcut câteva simulări de preţ. Iată un exemplu. Un zbor dus întors Bucureşti-Berlin pentru perioada 20-24 octombrie costă 16 euro. După ce achiziţionaţi biletul, veţi primi un voucher de 10 euro, pe care îl veţi folosi la următoarea călătorie. Spre exemplu, un drum dus-întors la Bruxelles în perioada 10-13 octombrie costă 20 de euro, la care se aplică reducerea de 10 euro.

Timişorenii pot zbura gratis

Gratis vor zbura pasagerii din Timişoara, acolo unde Ryanair şi-a stabilit prima bază din România şi de unde zboară şi spre Bucureşti. Pentru al doilea zbor, timişorenii pot alege să zboare gratis spre Bruxelles şi Dusseldorf.

Spre exemplu, se găsesc bilete de 10 euro pentru un zbor dus-întors la Bruxelles pentru perioada 6-11 octombrie. Acelaşi tarif este şi pentru zborurile spre Dusseldorf în luna octombrie, dar şi pentru luna noiembrie. Asta înseamnă că pasagerii pot folosi creditul de 10 euro şi pot călători gratis. „În cazul în care costul zborului este mai mic de 10 euro, suma neutilizată nu va mai fi valabilă, fără drept de rambursare sau schimb”, se arată în regulamentul promiţiei.

Pentru a beneficia de creditul de 10 euro, toți clienții noi trebuie să se înregistreze în perioadaperioada 7 – 9 septembrie. Călătoriile pentru care vor primi reducerea de 10 euro trebuie efectuate în perioadele 1 octombrie – 18 decembrie și 10 ianuarie – 31 ianuarie 2017. Zborurile trebuie să fie rezervate în perioada 7 – 21 septembrie.

Știre Economica.net

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe