De astăzi, companiile care folosesc Termene.ro pot accesa un împrumut direct din platformă, într-un proces complet digitalizat. Fără vizite la bancă, birocrație inutilă, fără garanții.

 

Procesul de aplicare online pentru împrumut durează doar 5 minute, iar documentația necesară este redusă și la îndemâna oricărui proprietar de business. Răspunsul la solicitarea de credit vine în maximum 24 de ore.

 

Prin acest parteneriat, TBI Bank și Temene.ro oferă finanțare de până la 15.000 euro (echivalent în lei), pe o perioadă de 12 luni, firmelor mici care caută o soluție de finanțare rapidă și convenabilă pentru a-și dezvolta afacerea sau pur și simplu ca să-și acopere anumite nevoi punctuale de flux de numerar.

 

Florentina Mircea, Director Executiv în cadrul TBI Bank:

Mai ales în contextul economic volatil din prezent, companiile se străduiesc să atenueze impactul asupra afacerilor din timpul epidemiei de coronavirus. La TBI, ne-am luat angajamentul de a ne ajuta clienții, proprietari de afaceri mici și mijlocii, să-și mențină activitatea și să traverseze mai usor aceste momente dificile, ceea ce înseamnă inclusiv să facilităm accesul rapid la resursele financiare atât de necesare.

 

Pentru noi, parteneriatul cu TBI Bank este încă un pas spre un „one-stop shop” pe care îl pregătim pentru companiile din România. Pe lângă produsele și serviciile pe care le-am creat astfel încât utilizatorii noștri să-și poată administra eficient, sigur și sustenabil pe termen lung afacerile, de astăzi, clienții Termene.ro pot accesa și împrumuturi digitale ca să-și poată finanța planurile de afaceri.

 

Adrian Dragomir, cofondatorul Termene.ro:

Accesul la finanțare este una dintre preocupările majore ale companiilor care au nevoie de sprijin să continue să crească în noul context. Mediul digital și accesul la date ne oferă posibilitatea de a fi aproape de manageri și antreprenori în timp real, pentru soluții de creștere a business-ului. După o serie de parteneriate cu companii mari, ne bucurăm să anunțăm acest nou proiect cu o bancă inovatoare, prin care putem ajuta datorită experienței noastre în business intelligence.

 

 

Începe gratuit!

 

Dacă ți pe par utile informațiile de pe blogul Termene și vrei să afli când publicăm un nou articol, te poți abona la newsletterul nostru săptămânal.

Vreau să primesc newsletter-ul

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii folosesc platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe