Dacă apreciezi conținutul de calitate și ești interesat ce se întâmplă în Justiție, un domeniu care influențează viața tuturor, accesează zilnic platforma de jurnalism juridic online Clujust.ro
Vei putea citi zilnic știri și articole ample exclusive despre anchete și procese importante, interviuri cu specialiști din domeniul dreptului, informații juridice utile pentru toate vârstele.
Site-ul a fost înființat în 2014 în Cluj, orașul în care este a doua Curte de Apel din țară ca arie de competență, orașul care a dat procurori generali, procurori șefi la DNA, judecători la cel mai înalt nivel, președinți CSM, avocați celebri, profesori de renume și o școală de drept de la care au plecat cei mai buni candidați de la INM în ultimii doi ani.
Indiferent că e din Cluj, Timiș sau Brașov, jurisprudența poate fi folosită în toată țara.
Află mai multe detalii pe www.clujust.ro

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe