La câteva zile după ce a organizat petrecerea de Revelion, Clubul Bellagio a fost scos la vânzare, pentru un credit nerambursat către Libra Internet Bank, anunță Profit.ro.
Afacerea se află, în prezent, în insolvență. Pentru societatea Mulat Club SRL, deținută de frații George și Viorel Ilie, procedura de insolvență a fost declanșată în decembrie 2012. Într-un tabel publicat de Buletinul Procedurilor de Insolvență se arată că societatea avea înregistrate în mai 2015 creanțe de peste 16,6 milioane de lei. Dintre acestea, 15,9 milioane de lei trebuiau plătite către Direcția de Impozite și Taxe Locale Sector 2.
În 2009, an în care a deschis și un club Bellagio în Mamaia, Mulat Club SRL a realizat o cifră de afaceri de 1,4 milioane de lei și un profit de peste 459.000 de lei. Firma nu și-a depus bilanțurile pe 2005 și 2008.
În urmă cu cinci ani, inspectorii ANAF, împreună cu echipaje ale Jandarmeriei, polițiști și inspectori de la Protecția Consumatorului au descins în club, pentru a verifica marfa vândută, dar și casele de marcat folosite. După ce au găsit nereguli, au aplicat o amendă de aproape 100.000 de lei. (Sursa aici)
Pe numele societății sunt înregistrate 21 de dosare în instanță. În 2010, Mulat Club SRL a contestat o amendă aplicată de inspectorii fiscali constănțeni, după ce aceștia au constatat că societatea n-a obținut autorizațiile necesare. (Sursa) În august 2015, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București a depus o plângere penală împotriva Mulat Club SRL pentru o presupusă evaziune fiscală, însă instanța a respins cererea ca nefondată.
Patronul clubului, George Ilie și fratele său mai mare, Viorel, au la activ numeroase asemenea aventuri financiare, după cum arată datele disponibile pe portalul Termene.ro.
bellagio
Societatea Cardinal IG SRL, deținută de frații Ilie, care avea ca obiect de activitate „baruri și alte activități de servire a băuturilor”, a intrat în insolvență în 2011. În raportul final întocmit doi ani mai târziu de lichidatorul judiciar se arăta că „principala cauză a apariției stării de insolvență a fost lipsa resurselor de finanțare pentru acoperirea datoriilor societății, resurse ce puteau fi generate fie din activitatea economică a societății, fie din acordarea de împrumuturi de către asociați sau finanțării externe.” În aceste condiții, lichidatorul a dispus închiderea procedurii. Cardinal IG SRL încheiase 2009 cu un profit de 47.286 de lei.
Deschis în 2003, Club Moulin Rouge SRL a fost radiat zece ani mai târziu. La acel moment, societatea datora bani către Direcția Venituri Buget Local Sector 2 și SC Midal Leasing.
George Ilie a mai avut, împreună cu un asociat, Cătălin Andrei Dascăl, societatea Milion Art SRL, radiată în 2012.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe