CFR Călători va asigura în continuare legături din ţară către staţiunile de la Marea Neagră pentru programul ‘Litoralul pentru toţi’, dar va scoate din circulaţie treptat, începând din 10 septembrie, ‘Trenurile Soarelui’.

‘Cu prilejul programului ‘Litoralul pentru toţi’, CFR Călători va asigura în continuare legături din ţară către staţiunile de la Marea Neagră. Trenurile din programul ‘Trenurile Soarelui’ valabil până la data 13 septembrie vor ieşi treptat din circulaţie începând din 10 septembrie, iar după această dată capacitatea de transport va fi adaptată cerinţelor de extrasezon’, a anunţat, luni, compania, într-un comunicat de presă.

CFR Călători aminteşte că pasagerii au posibilitatea de a călători la tarife reduse, preţurile biletelor fiind accesibile tuturor prin gamă variată de oferte şi facilităţi disponibile. De exemplu, cu oferta Minigrup 2-5, reducerile acordate sunt de până la 25%, chiar 30% la cumpărarea online.

Trenurile ‘Litoral’, care circulă fără opriri intermediare între Bucureşti Nord şi Constanţa, vor continua şi în extrasezon să parcurgă această distanţă în două ore, iar durata călătoriei cu celelalte trenuri InterRegio pe ruta respectivă se va menţine în medie la circa 2 ore şi 20 minute.

Începând cu data de 10 şi, respectiv, 13 septembrie, unele trenuri Regio vor avea programul de circulaţie adaptat la noul mers al trenurilor din extrasezon, iar modificările vor fi anunţate la nivel local în gări.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

Știre Economica.net

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe