Cu puțin timp în urmă, drujbele erau instrumente folosite exclusiv de pădurari sau taietori de lemne. Cu toate acestea, în prezent, mulți gospodari, peisagiști sau fermieri au nevoie de această unealtă pentru a tăia lemne de foc, pentru a toaleta arborii sau chiar pentru a modela diverși arbuști. 

 

O dată cu creșterea în popularitate, drujbele au început să fie folosite din ce în ce mai des, apărând cu această ocazie o mulțime de modele, accesorii și piese de drujbă. 

 

Drept urmare, achiziționarea unei drujbe noi poate da dureri de cap. În plus, este indicat să alegi un model pentru care piesele de schimb sunt ușor de găsit. De exemplu, dacă ai nevoie de piese drujba Husqvarna, le poți comanda de la magazinul online Roco Piese!

 

Așadar, suntem aici pentru a te ajuta să alegi drujba potrivită nevoilor tale și să te sfătuim cu privire la cele mai bune piese de drujbă Husqvarna! O importanță foarte ridicată este acordată siguranței la locul de muncă, drujba fiind o unealtă puternică și deosebit de periculoasă dacă este folosită greșit.

 

Alegerea unei drujbe de mărime potrivită

 

Mărimea este factorul principal când vine vorba de achiziționarea unei drujbe. În general, o drujbă de dimensiuni mai mari este mai puternică decât una mai redusă că mărime. Puterea unei drujbe este măsurată cu ajutorul a doi factori, de care sigur ai auzit: centimetri cubi (cc) și puterea motorului (măsurată în cai-putere sau cp). Alege magazinul Roco Piese iar specialiștii îți vor recomanda o drujbă potrivită oricărei situații!

 

Alți factori de care să ții cont când alegi o drujbă

 

Experiența ta personală, dar și profesională, este un factor decisiv în alegerea unei drujbe potrivite. Dacă ești începător în acest domeniu, alege o drujbă de dimensiuni mai mici, care nu îți va obosi mâinile și care este mai ușor de ținut și manevrat.

 

Mărimea arborilor și esența lemnului sunt alți factori care influențează alegerea ta în materie de drujbe. Dacă tai lemn de esență tare, vei avea nevoie de o drujbă mai puternică. Folosirea unui model prea mic te va obosi foarte mult, iar riscul de defecțiune a uneltei este mai ridicat.

 

Ce lanț de drujbă să alegi?

Roco Piese îți recomandă să încerci piese de drujbă Husqvarna sau echivalente dacă deții o drujbă de la această firmă. De cele mai multe ori, lanțul și lama sunt acele piese de drujbă Husqvarna care pot fi montate și pe modele de la alte companii, însă va trebui să fii atent la specificații. 

 

Cei care folosesc deja drujbe de mai mult timp cunosc importanța deținerii a cel puțin două lame cu lanțuri de drujbă de mărimi diferite. Astfel, poți varia în funcție de esența lemnului sau de mărimea arborilor.

 

Drept urmare, dacă te hotărăști să optezi pentru un model sau pentru piese de drujbă Husqvarna, această companie produce în prezent patru tipuri diferite, în funcție de activitatea fiecăruia:

 

Drujbe pentru uz rezidențial – Acestea sunt drujbele entry-level, potrivite celor care încă nu au experiență în manevrarea acestor unelte.

 

Drujbe pentru gospodărie – Sunt semi-profesionale, fiind construite să fie cât mai rezistente. Fiind preferate de fermieri, acestea se pretează tăierii lemnelor de foc, a arbuștilor, pentru toaletarea pomilor etc.

 

Drujbe profesionale – Acestea se bucură de cele mai bune performanțe, fiind optime pentru pădurari și taietori de lemne. Beneficiind de piese de drujbă Husqvarna de cea mai bună calitate, aceste modele dispun și de funcții personalizate, precum încălzirea mânerelor sau Autotune.

 

Drujbe pentru peisagiști – Acestea sunt reduse ca dimensiuni, fiind ușor de manevrat pentru toaletarea pomilor și arbuștilor.

 

În concluzie, dacă ești în căutarea unui model sau a unei piese de drujbă Husqvarna, vino la Roco Piese și descoperă oferta de preț! În plus, comenzile ce depășesc 300 de Lei au livrarea gratuită, oriunde în România!

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe