Eşti un om de afaceri aflat la început de carieră şi ai nevoie de un autoturism impunător, cu care să te prezinţi la negocierile cu potenţialii parteneri? Vrei să pleci alături de persoana iubită sau de soţie şi copil într-un city break sau un concediu pe litoral? Îţi doreşti să organizezi un team building alături de colegi, o ieşire la munte alături de prieteni sau un eveniment privat, precum o nuntă sau un botez, la care să se strângă toate rudele? În oricare dintre situaţiile descrise mai sus te-ai afla, varianta ideală pentru tine este să apelezi la servicii de închirieri maşini.

Dacă optezi pentru o companie profesionistă de inchirieri maşini, aşa cum este FocusRent, cu o experienţă de peste 10 ani pe pieţele foarte competitive din Bucureşti, Otopeni şi Cluj, vei avea numeroase beneficii, dar şi câteva îndatoriri. La capitolul avantaje, intră parcul auto foarte diversificat, cu maşini din toate clasele (economy, luxury, SUV şi 4×4, dar şi microbuze cu 8+1 locuri), dar şi faptul că toate taxele şi asigurările sunt incluse în preţ (RCA, full CASCO, rovinietă). Totodată, autoturismele sunt mai noi de cinci ani, au toate reviziile tehnice la zi şi îţi vor fi livrate în maximum 3 ore în locul ales de tine.

În continuare, vom vedea care sunt îndatoririle tale sau, mai exact, criteriile pe care trebuie să le îndeplineşti pentru a te bucura de o experienţă pozitivă la volanul autoturismului primit prin servicii de închirieri maşini:

  1. Vârsta. Ca să poţi semna un contract cu compania de închirieri maşini, trebuie să ai vârsta de minimum 21 de ani şi să posezi un permis de conducere valabil de minimum 1 an.
  1. Garanţia. Pentru a beneficia de serviciile de închirieri maşini, trebuie să depui o garanţie între 200 şi 500 de euro înainte de ridicarea autoturismului. Ea îţi va fi returnată la predarea maşinii, dacă se constată că aceasta se afla în aceeaşi stare, cu toate documentele, accesoriile şi echipamentele, iar locul, data şi ora predării, stipulate în contract, au fost respectate.
  1. Maniera de condus. Pe scurt, autoturismul companiei de închirieri maşini trebuie condus ca şi când ar fi proprietate personală. Acest lucru înseamnă în primul rând să respecţi toate articolele Codului Rutier aflat în vigoare, dar şi să nu foloseşti maşina pentru diverse activităţi interzise. Spre exemplu, nu trebuie să participi la competiţii, curse sau teste, să tractezi remorci sau alte autovehicule şi nici să supraîncarci maşina cu pasageri sau bagaje. 
  1. Starea ta fizică şi psihică. Chiar dacă aceste prevederi sunt stipulate şi în lege, trebuie să le precizăm şi separat, întrucât importanţa lor este crucială. Astfel, nu trebuie să te urci sub nicio formă la volanul autoturismului companiei de închirieri maşini dacă te afli sub influenţa alcoolului, medicamentelor, narcoticelor / somniferelor sau a altor substanţe care îţi pot afecta capacitatea de concentrare sau de a conduce.

Pentru mai multe detalii, intra pe site-ul https://focusrent.ro/ şi citeşte toate precizările din pagina „Termeni şi condiţii”. Apoi, alege-ţi autoturismul potrivit, conform nevoilor, preferinţelor şi destinaţiei tale.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe