Se apropie Secret Santa și nu ai nici cea mai vagă idee despre ce ai putea cumpăra pentru colegul al cărui bilețel l-ai extras de curând? Vine 8 martie și nu știi cum să-ți impresionezi colegele de birou? Ori poate nu mai e mult și va fi ziua șefului, iar tu ai neapărată nevoie de mărirea aia de salariu la care visezi de luni bune? Înseamnă că ai ajuns unde trebuie, pentru că în acest material ți-am pregătit cele mai bune idei de cadouri pentru șefi și colegi. Află din rândurile următoare care sunt cele mai inspirate lucruri pe care le-ai putea dărui celor cu care împarți mai bine de opt ore în fiecare zi. 

Un breloc personalizat

Orice colectiv are măcar o persoană care niciodată nu pare să-și găsească lucrurile de care nevoie. „Mi-a văzut cineva capsatorul/telefonul/pixul/ochelarii?”, iar lista cu obiecte pierdute poate continua le nesfârșit. Când vine, însă, vorba de chei rătăcite, situația devine una serioasă. Asta nu înseamnă că și tu trebuie să preiei din starea generală, ba din contra. Poți transforma totul într-o glumă, comandând pentru colegul sau șeful care pierde mereu cheile un breloc personalizat, pe care să scrii fie un mesaj amuzant, fie să inscripționezi destinația cheilor. 

Un set cu pix și stilou

Trebuie să recunoaștem că acest tip de cadou nu se va demoda niciodată. Ar fi și imposibil, atâta timp cât avem nevoie, în continuare, să scriem. Cu toate semnăturile digitale, scrisul clasic rămâne o variantă elegantă de a aproba documente sau de a face simple notițe în cadrul ședințelor. Un detaliu care ar face diferența între un set banal cu pix și stilou va fi tocmai personalizarea celor două instrumente de scris cu inițialele celui care urmează să le primească și să se folosească de ele. 

Un voucher pentru diverse activități

La una dintre multe pauze de cafea de care v-ați bucurat împreună ai descoperit despre unul dintre colegi că este pasionat de călărie? Cum ar fi să îi dăruiești o ședință de echitație la cel mai apropiat hiodrom? Ai aflat despre șeful tău că visează de când era copil să zboare cu balonul cu aer cald? Imaginează-ți surprinderea de pe chipul său când va deschide plicul cu voucherul de la tine pentru o astfel de activitate! Pleacă urechea la pasiunile despre care cei din colectivul de la muncă obișnuiesc să discute și vei vedea că nu e deloc greu să alegi cel mai potrivit cadou, sub forma unui voucher, pentru aceștia. 

Un curs

Cea mai mare investiție pe care o poți face este reprezentată de cunoașterea permanentă a lucrurilor noi. Colegii sau șeful tău ar fi cu adevărat impresionați dacă ar primi în dar de la tine acces la unul dintre cursurile de specializare organizate în orașul în care vă desfășurați activitatea. Nu doar că îți vei face un prieten pe viață cu ajutorul acestei idei, dar vei putea obține și un ajutor de nădejde la birou, în cazul în care cursul are legătură cu domeniul în care lucrați. 

Un abonament la o editură

Colegul sau șeful tău este pasionat de citit? Ce alt cadou ar fi mai potrivit pentru el, dacă nu un set de cărți sau un abonament la o editură care publică titluri de care acesta pare interesat? Beletristică, psihologie, dezvoltare personală, SF, marketing? Oricare ar fi domeniile despre care vorbește cu entuziasm, setul de cărți sau accesul la nenumărate titluri îl vor face, cu adevărat, fericit pe cel alături de care împarți câte opt ore în fiecare zi a săptămânii.

Sperăm că sugestiile noastre te-au inspirat. Tu ce cadou ai alege pentru cei de la birou?

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe