Atunci când vrei să fii practic și să nu pierzi timpul prin diferite mijloace de transport, ai nevoie de o mașină personală care să te ajute să te deplasezi dintr-un loc în altul. Cu toate acestea, dacă îți dorești să conduci un autovehicul, trebuie să ai un carnet de conducere valabil, iar ca să-l obții, ai nevoie de diverse documente, precum fișa medicală pentru permis.    

Acest certificat joacă un rol foarte important, deoarece atestă dacă ești apt sau nu pentru a conduce o mașină. Prin urmare, trebuie să știi că poți obține rapid fișa medicală pentru permis dacă vei merge la o clinică autorizată, așa cum este Standard Med.    

Vei economisi timp, deoarece nu va mai trebui să aștepți la cozi și nici nu va mai fi nevoie să te deplasezi dintr-un centru medical în altul pentru a găsi medicii pentru toate specialitățile. Prin urmare, vei efectua toate analizele medicale în aceeași locație, fiind necesară doar o singură deplasare.   

Ce preț are o fișă medicală pentru permis?   

În afară de profesionalism și rapiditate, clinica Standard Med îți oferă și cel mai bun preț. Mai exact, pentru a obține fișa medicală permis în maximum o oră și jumătate de la completarea formularelor, va trebui să plătești doar suma de 125 de Lei. În plus, dacă acest interval va fi depășit din diverse motive, vei primi 50% din sumă înapoi.   

Ce pași trebuie să urmezi atunci când vrei să obții fișa medicală pentru permis?  

  1. Intră pe www.fisamedicala.info și vei afla toate informațiile necesare despre acest certificat, dar și despre analizele pe care va trebui să le efectuezi. 
  1. Pentru a obține fișa medicală pentru permis, trebuie să te programezi la clinică. Ai la dispoziție două opțiuni: 

-accesează site-ul la secțiunea „Tarife și programări” și completează formularul; 

-sună la numărul de telefon 0735 637 277 sau 031 425 63 38 și solicită o programare.    

  1. Ultimul pas pentru a obține fișa medicală permis este să mergi la centrul medical Standard Med cu următoarele documente asupra ta: 

– Buletin / Carte de identitate; 

– Fișa de școlarizare, în cazul persoanelor care încă urmează școala de șoferi; 

 – Adeverință de la medicul de familie în care să se menționeze că solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fișa medicală pentru permisul auto la punctul B) în cazul în care pacientul figurează cu boli cronice în evidența medicului de familie;   

 – Scrisoare medicală de la medicul diabetolog în care să fie trecute diagnosticul, tratamentul și recomandarea dacă solicitantul este apt pentru a conduce (în cazul bolnavilor de diabet);   

 – Ochelari de vedere (dacă este cazul).  

Ce investigații va trebui să efectuezi pentru a obține fișa medicală pentru permis?   

– oftalmologie;   

– medicină internă;  

– ortopedie și traumatologie;   

– ORL;  

– psihiatrie;   

– neurologie;   

– pneumologie.   

În concluzie, dacă vrei să beneficiezi de un timp redus pentru a efectua analizele medicale, intră pe Fisamedicala.info și solicită o programare. Vei efectua toate investigațiile în aceeași zi și vei obține rapid fișa medicală pentru permis. La Standard Med, ai parte de servicii profesioniste, la cel mai bun preț! 

  

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe