Bătălia companiilor aeriene pe rutele interne se ascute. Compania Blue Air începe operarea zborurilor interne pe ruta Cluj-Napoca – Constanţa din luna aprilie anul viitor. 

Operatorul Blue Air leagă Transilvania de litoral, un lucru pe care operatorul naţional Tarom nu a reuşit să-l facă. Din 27 aprilie 2017, Blue Air zboară de la Cluj-Napoca la Constanţa.

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, după un program ce va fi anunțat în perioada următoare, potrivit unui anunţ al aeroportului din Cluj-Napoca.

În plus, compania va opera şi zboruri de la Constanţa la Oradea, Timişoara şi Iaşi.

Biletele de avion vor fi disponibile pe site-ul companiei, dar şi la agențiile partenere Blue Air. Rezervările se vor putea face începând de la 89,90 lei, preț pe segment de zbor, cu TVA și taxe incluse. Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mână în limita a 10 kg, un snack gratuit pe timpul zborului și 1 bagaj de cală în limita a 32 kg.

Şi companiile aeriene low-cost Wizz Air şi Rynair au intrat anul acesta cu zboruri pe piaţa internă. Rynair şi-a stabilit prima bază operaţională din România la Timişoara, de unde are zboruri zilnice spre Bucureşti. De asemenea, Wizz Air leagă din vara acestui an Clujul de Bucureşti, iar Blue Air mai oprează şi alte curse interne precum cele de la Bucureşti la Iaşi şi Cluj, dar operază zboruri şi între oraşele Timişoara, Cluj Napoca şi Iaşi.

Știre Economica.net

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe