O companie care a fost fondată ”în joacă”, cu obiectivul de a genera ”1000-2000 eur pe lună”, astăzi este recunoscută (de către clienți) drept cea mai bună platformă de business information din România.
Anul trecut, termene.ro a primit o ofertă de investiție de câteva sute de mii de euro pentru 30% din business, de la unul dintre fondurile care activează în România. Când le-am spus că oferta este de neacceptat pentru că ȘTIM că vom dubla business-ul în următorii doi ani, ne-au spus că nu știm ce vorbim și că este extrem de greu să facem acest lucru. Anul acesta, ne-am auzit prin aprilie și, când le-am spus că suntem ”on target”, replica a fost: da, ați reușit anul trecut, dar anul acesta o să vezi că o să fie greu.” Ei bine, suntem foarte aproape: 1 milion de euro cifră de afaceri, într-un business de servicii. Cifra magică pentru cei mai mulți antreprenori pe care îi cunosc!
Cifra de afaceri Termene.ro
Dar nu această cifră magică este relevantă pentru noi. Nu se regăsește în buzunarul nimănui din această firma. Termene.ro investește, reinvestește, atrage capital uman (în plină criză, am recrutat 15 oameni și continuăm să angajăm) și financiar, dezvoltă și se extinde. Noi produse, noi parteneriate, noi soluții în platformă, toate gândite pornind de la nevoile exprimate de CLIENT și către beneficiul LUI. Pentru că asta ne diferențiază: nu este ”despre noi”, nu a fost niciodată. Este despre tine, clientul și partenerul nostru. Tu, cel care te mândrești cu soluția noastră, tu, cel care îți impresionezi prietenii la cafea când le spui informațiile actualizate pe care le afli din platformă.
Concurența noastră crede că noi vindem date, dar tu știi că nu este așa: oferim o relație, suntem un partener pentru că te poți baza pe noi la bine si la greu! O platformă foarte bine pusă la punct tehnic susținută de o echipă de consultanți profesioniști, care sunt cu adevărat alături de tine atunci când ai nevoie de ei. Cum să creadă cineva că, la telefon cu noi, clienții noștri plâng, râd, ne spun cele mai mari probleme și cele mai mari bucurii din viața lor? Dar ăsta e adevărul și pentru noi e normal să fim atât de apropiați de clienții noștri.
Noi înțelegem că mulți dintre voi v-ați construit afacerile din frică. Frica de a fi sărac, frica de a nu le putea oferi copiilor o educație bună, frica de a da greș. Și, chiar dacă astăzi sunteți ”bine”, trăiți o nouă frică, aceea că totul ar putea să se năruie. Frica asta, pe care o simțim cu toții, transformată în curaj, în decizii rapide, în alegerea colaboratorilor cu atenție, este marele diferențiator al oamenilor de afaceri adevărați. Aceia care au eșuat au făcut-o pentru că s-au lăsat paralizați de ea. Nu au știut să o transforme în ceva constructiv.
Știm foarte bine că nu dormiți noaptea cu gândul la salarii, taxe la stat, parteneri, clienți și furnizori. Știm că ați trecut prin anii tulburi ai capitalismului românesc și cât de mult apreciați oamenii care au fost alături de voi. Știm pentru că și noi suntem la fel. Aceeași specie aparte, același ADN ”nebun”, plin de pasiune, de energie și de motivație. Termene.ro nu este o soluție magică la toate probleme unei companii, dar este o soluție sigură, de încredere și pe care te poți baza atunci când ai nevoie.
Vă mulțumim din suflet pentru încrederea pe care ne-o acordați!

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe