Administraţia Naţională ‘Apele Române’ vrea să achiziţioneze 50 de buldoexcavatoare noi pentru care au estimat suma de 14,59 milioane de lei, fără TVA, potrivit unui anunţ de participare al instituţiei, publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (ANAR).

În acest scop, ANAR va organiza o licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire a contractului va fi preţul cel mai scăzut. Licitaţia va fi electronică.

Cele 50 de buldoexcavatoare vor fi livrate la sediile administraţiilor bazinale de apă, aflate în subordinea ANAR în termen de 90 de zile de la data atribuirii contractului.

Suma destinată achiziţionării buldoexcavatoarelor provine din surse proprii.

Contractul intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 14 octombrie 2016, ora 14:00, iar data până la care se primesc ofertele sau cererile de participare este 27 octombrie 2016, ora 16:00. Perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să îşi menţină oferta este de 90 zile de la termenul limită de primire a ofertelor.

Data limită de evaluare a ofertelor este 22.11.2016, ora 18:00.

Știre Economica.net

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe