De la controalele inspectorilor A.N.A.F. până la loteria bonurilor fiscale, instituțiile statului pun accent din ce în ce mai mult pe fiscalizarea fiecărei tranzacții. În contextul actual, mediul de afaceri românesc încă se întreabă cum unele societăți pot avea datorii de milioane de lei, iar altele sunt sancționate dur pentru sume mici.
Chiar dacă nu este ușor de găsit, A.N.A.F. publică o listă cu marii datornici la buget. De obicei găsim firme precum: RADET, CFR Călători, Poșta Română, Electrocentrale Bucureşti, Oana Management S.R.L.
Ne-am obișnuit ca aceste companii cu datorii mari să fie coloși, pe scurt companii prea mari să fie închise.

Cine este Oana Management?

Așa aflăm despre Oana Management S.R.L., o societate cu un singur angajat, dar care are datorii de peste 335.754,957 de lei la bugetul de stat.
datorii stat Oana Management
datorii Oana Management
Comparând datoriile generate de societăți cu mii de angajați față de firme cu un singur angajat, se pune întrebarea: dacă pentru companiile mari în general este public știut că există datorii, pentru firme cu un singur angajat, de tipul Oana Management S.R.L., cum putem afla în timp util astfel de informații?
Nu judecăm motivul pentru care o companie are datorii la buget. Este în seama autorităților să rezolve acest aspect. Cu toate acestea, ca proprietar de afacere vreau să știu cine gestionează astfel de firme și bineînțeles, ce ramificații există, pentru a lua decizii în cunoștință de cauză.
oana-management-asociati-administratori
Am verificat repede și am constatat faptul că asociații și administratorii Oana Management S.R.L. sunt implicați în mai multe companii.
asociati si administratori Oana Management
În continuarea analizei, am verificat dosarele de instanță. Observăm că este formulată o cerere de pretenții prin administratorul judiciar al societății debitoare Euroavipo S.A. Poșta Câlnău (localitatea unde are sediul social și Oana Management S.R.L.).
Într-un dosar de insolvență înregistrat în 2012 (1910/114/2012), aceeași Euroavipo S.A. este debitor, iar Oana Management S.R.L. este creditor.
dosar Oana Management
Chiar dacă este posibil ca tu, proprietar de afacere sau consultant, să nu colaborezi niciodată cu o firmă de acest fel, ai vrea totuși să știi dacă administratorul sau acționarul unei astfel de societăți are ramificații și în alte afaceri?
Dacă știi o societate pentru care vrei să publicăm o analiză, lasă-ne un comentariu cu denumirea și CUI-ul în secțiunea comentarii.
(P)
Termene.ro este instrumentul ideal pentru a vizualiza astfel de informații. Informațiile au fost obținute rapid din pagina Oana Management S.R.L.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe