Are 31 de ani și este consultant Termene. A absolvit Facultatea de Studii Europene în limba germană la Cluj-Napoca, după care a lucrat destul de multă vreme pentru o platformă de recrutare, unde a ocupat diferite funcții. S-a alăturat echipei Termene anul acesta.

Care e rolul tău în echipa Termene?

În calitate de consultant țin legătura cu clienții care folosesc platforma, identific nevoia lor și ofer cele mai bune soluții pentru ei.

Poți să ne povestești un moment rewarding din perioada asta?

Ca pentru orice consultant care își face munca cu drag, cei mai importanți sunt clienții. Fiecare „mulțumesc” care vine din partea lor este un semn că treaba mea este făcută bine, iar acele aprecieri sunt cele mai importante.

Ce a fost cel mai greu pentru tine de când a început pandemia?

Pandemia a schimbat multe, dar de departe cel mai greu pentru mine a fost să păstrez distanța față de oamenii dragi, îmi place sa fiu înconjurată de oameni.

Pe de altă parte, ce te-a învățat perioada asta?

Mai multe decât credeam. În primul rând m-a învățat să nu îmi mai fac planuri, să apreciez prezentul. Apreciez și mai mult animalele de companie care s-au bucurat în această perioadă mai mult de noi și îmi apreciez vecinii, care m-au văzut cel mai des.

Cum ți-ai amenajat spațiul în care lucrezi de acasă?

Simplu și comod, dar în același timp am preferat să am un spațiu separat de restul casei, să am în continuare sentimentul de mers la birou.

O recomandare din partea Anei-Maria:carteaLetting Go. Calea renunțării, de David R. Hawkins.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 70.000 de companii folosesc platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe