Ai nevoie să îți reîncarci creditul pe telefonul mobil și nu vrei să apelezi la vechile metode ce presupun să te deplasezi special pentru asta? 

Cu ajutorul site-ului Incarca.ro poți beneficia acum de o reîncărcare online Orange din confortul propriei locuințe. Ai nevoie doar de o conexiune la Internet și să urmezi niște pași simpli.

Care sunt pașii pentru reîncărcare online Orange?

  1. Apasă pe opțiunea Orange în căsuța cu alegerea operatorului pentru reîncărcare, apoi alege pachetul corespondent opțiunii de care dispui și suma cu care dorești să reîncarci.
  2. Introdu adresa ta de e-mail.
  3. Pe pagina următoare scrie numele, prenumele și adresa ta.

Este bine să știi că datele pe care le introduci aici sunt criptate și stocate pe medii electronice securizate, așadar toate informațiile pe care le oferi despre tine vor fi folosite exclusiv în scopul efectuării reîncărcării și plății acesteia.

  1. Selectează modalitatea de plată, după care tot ce îți rămâne de făcut este să introduci datele tale de facturare. După acestea, comanda de reincarcare online Orange este finalizată.

Ce opțiuni ai la reîncărcare online Orange?

Pentru cartela prepay, dacă ești client Orange ai următoarele opțiuni:

– 5-6 euro (30 de zile valabilitate / 300 de zile perioada de grație)

– 7-11 euro (60 de zile valabilitate / 300 de zile perioada de grație)

– 12-18 euro (90 de zile valabilitate / 300 de zile perioada de grație)

– 19-99 euro (120 de zile valabilitate / 300 de zile perioada de grație)

– 100-200 euro (150 de zile valabilitate / 300 de zile perioada de grație)

Bonusuri speciale pentru reîncărcare online Orange

Pe lângă avantajele legate de scurtarea timpului irosit și de siguranța pe care o oferă o metodă de reîncărcare online Orange, folosind site-ul Incarca.ro poți beneficia și de bonusuri speciale, exclusive celor care reîncarcă online. Acestea sunt:

– pentru reîncărcare de 6 euro primești un bonus în valoare de 1,20 euro;

– la reîncărcare de 7-11 euro primești un bonus de 1,35 euro;

– la reîncărcările de 12 euro sau mai mult primești un bonus de 2,70 euro.

La Incarca.ro lucrează o echipă de profesioniști special pentru a-ți ușura ție treaba și pentru a te ajuta să pierzi cât mai puțin timp atunci când dorești să îți reîncarci cartela prepay. 

Compania care administrează acest site lucrează încă din anul 2013 și are ca valoare centrală a activității sale respectul, atât pentru angajați, cât și pentru partenerii cu care colaborează, ceea ce face ca serviciile oferite să atingă cele mai înalte standarde.

Dacă și tu te-ai săturat să fii nevoit să îți întrerupi activitățile pentru o simplă reîncărcare, nu mai sta pe gânduri și apelează cu încredere la serviciile de reîncărcare online Orange oferite de Incarca.ro. 

Mai mult decât atât, dacă un prieten sau un membru al familiei tale dorește o reîncărcare în altă rețea, cum ar fi Vodafone sau Telekom, Incarca.ro oferă servicii de reîncărcare online și pentru acestea. Așadar, e timpul să reîncarci cu încredere și să folosești minutele și opțiunile alese ori de câte ori ai nevoie cu familia și cei dragi! Alege Incarca.ro si te vei bucura de nenumărate beneficii în fiecare lună! 

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe