O idee genială de afaceri este condamnată din start în lipsa unei prezențe online care să facă diferența. Revoluția digitală a transformat piața concurențială și a schimbat în mod esențial rapiditatea cu care informațiile ajung la consumatori și la publicul țintă.

De aceea, marketingul digital nu înseamnă numai promovarea produselor sau a brand-ului, ci și prezența într-un mediu care stabilește tendințele viitorului, un mediu foarte competitiv unde schimbările sunt extrem de rapide.

Termene.ro este un portal care s-a situat într-un timp record pe primul loc în ceea ce privește complexitatea serviciilor oferite, volumul informațiilor și accesibilitatea funcționalitatilor implementate.

Echipele noastre de programatori, web-designeri și marketing online au creat un produs renumit care se bazează pe viziune, inovație, eficiență. Toate acestea ne-au transformat în prezent în cea mai mare bază de date de informații financiare și juridice din România.

Pentru că știm provocările unui brand la început de drum, am dezvoltat un program prin care dorim să îți punem la dispoziție toate resursele, experiența și expertiza noastră.

Îți oferim consiliere pas cu pas, suport și prețuri preferențiale pentru a putea dezvolta o unealtă esențială necesară unui start-up: website-ul afacerii și promovarea online.

Noi susținem antreprenoriatul românesc!

Pentru a te putea înscrie în program, firma nu trebuie să fie mai veche de doi ani, nu trebuie să aibă datorii la bugetul de stat, să nu aibă înregistrări în Centrala Incidentelor de Plăți, iar acționarii societății să nu fi fost implicați în alte firme cu probleme fiscale.

Cum te ajutăm?

Te consiliem și te ghidăm cu pas pentru a identifica principalele nevoi, în funcție de specificul afacerii tale și, dacă dorești, îți oferim toate resursele noastre pentru implementarea soluțiilor în mediul virtual;

Îți realizăm website-ul, cu tot ce implică o prezență remarcabilă online: web-design, logo, construirea imaginii brandului, a produsului, și strategia de marketing de care ai nevoie;

Facem analiza competiției tale pentru a vedea cum te poziționezi în raport cu alte site-uri concurențiale;

Îți creăm și administrăm paginile brand-ului pe cele mai importante retele de Social Media; menținerea unei relații cu publicul țintă și analiza satisfacției pe care o oferă produsul tău în rândul acestuia este unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont;

Îți construim platforma de magazin online și ne ocupăm de tot ce înseamnă administrarea acesteia;

Dacă deții deja un website, te ajutăm să implementezi o serie de operațiuni SEO (Optimizare pentru Motoarele de Căutare) pentru mărirea traficului calitativ al platformei;

Îți punem la dispoziție asistență permanentă și consultanță pentru orice problemă ai în mediul online;
Instalare și configurare servere;
Realizăm design-ul și printarea materialelor promoționale: cărți de vizită, flyere, mape etc.;
Prin partenerii noștri, beneficiezi de prețuri preferențiale la produse IT refurbished;
Prin intermediul avantajelor pe care ni le oferă platforma Termene.ro, îți punem la dispoziție mijloacele de a identifica potențialii clienți și te ajutăm la targetarea eficientă a acestora prin campanii de promovare: AdWords, LinkedIn, Facebook, SMS, E-mailing; deținem cea mai mare bază de date din România;
Îți oferim posibilitatea de a verifica și monitoriza potențialii colaboratori prin intermendiul datelor financiare și juridice pe care le deținem. E important să știi cu cine faci afaceri.
Ce obții?
În funcție de nevoile afacerii tale, te consiliem în alegerea unui pachet personalizat pentru a putea beneficia la maximum de avantajele marketingului online. Pentru că ești la început de drum, la acest pachet îți oferim un discount 50% față de prețul pieței.
Contactează-ne pentru mai multe detalii!

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe