Autoritatea pentru Digitalizarea României, prin Organismul Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale, și Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate, au lansat spre consultare publică Ghidul Solicitantului aferent Acțiunii 2.2.2. Digitalizarea IMM-urilor, Axa prioritară 2 – Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă, Prioritatea de investiții 2b – Dezvoltarea produselor și serviciilor TIC, a comerțului electronic și a cererii de TIC, Obiectiv Specific OS 2.2 – Creșterea contribuției sectorului TIC pentru competitivitatea economică.

Scopul programului este acordarea de sprijin financiar nerambursabil pentru digitalizarea microîntreprinderilor și a întreprinderilor mici și mijlocii din alte sectoare de activitate decât TIC, în vederea creșterii competitivității IMM-urilor și a dinamizării sectorului TIC.

Perioada de consultare publică este 9-19 octombrie 2020, iar observațiile și sugestiile pot fi transmise pe e-mail până la data de 19 octombrie 2020ora 17:00, la adresa: fonduri.oipsi@adr.gov.ro.

Ghidul Solicitantului este postat pe site-ul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale la secțiunea Consultare publicăși pe site-ul Autorității de Management pentru Programul Operațional Competitivitate.

Pentru detalii suplimentare, puteți accesa sursa informației.

🔔 Citește și: Programul național de digitalizare a microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii a fost aprobat (H.G. NR. 677/2020)

Un articol publicat de Universul Juridic.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe