Din fericire, există o serie de accesorii vestimentare care nu se demodează niciodată și la care poți apela de fiecare dată când ești în pană de idei sau te grăbești să ajungi la o întâlnire. Acestea formează garderoba de bază și nu ar trebui să lipsească din dulapul nimănui, întrucât se pretează la aproape orice fel de ținută, în orice anotimp.

În eventualitatea că ți-au scăpat din vedere câteva dintre ele, îți prezentăm o listă cu principalele piese de vestimentație care alcătuiesc garderoba de bază.

Tricourile

Sunt piese simple, ușor de purtat și foarte lejere, care se identifică de obicei cu ținutele casual. O garderobă de bază trebuie să conțină cât mai multe tricouri în culori cât mai variate, atât simple dar și cu imprimeuri. Din colecție nu trebuie să lipsească cel puțin un tricou alb simplu, care se potrivește și la o ținută ceva mai pretențioasă. Alege tricourile de bumbac și ai grijă să le ai întotdeauna la îndemână, curate și călcate.

Jeanșii

Vorbim de cea mai populară piesă vestimentară care a fost și continuă să rămână în trend, în ciuda faptului că a fost brevetată încă din 1873. E drept, că de-a lungul timpului, modelele de jeanși s-au diversificat și au suferit modificări, însă materialul și linia clasică au rămas aceleași. O garderobă e de neînchipuit fără câteva perechi de jeanși, care au marele avantaj de a se potrivi perfect și cu un tricou sau maiou casual, dar și cu o cămașă și un sacou, pentru o ținută mai elegantă.

Geaca din piele

Este accesoriul ideal pentru zilele mai răcoroase, putând fi purtată și atunci când ieși cu treburi prin oraș, dar și când mergi la birou și trebuie să ai o ținută prezentabilă. Poți opta pentru o geacă model moto, care îți conferă un aer rebel, sau o geacă clasică, dacă preferi ținutele mai sobre.

Sacoul

Sacoul este o altă piesă vestimentară clasică ce te poate ține ani buni, dacă este croit dintr-un material de bună calitate și rezistent în timp. Deși mulți consideră că sacoul se poartă doar la ținutele office și la ocazii speciale, un astfel de accesoriu se potrivește foarte bine și la o ținută mai lejeră, mai ales dacă îl asortezi cu o pereche de jeanși clasici.

Pantofii sport

Denumiți generic „adidași”, sunt echivalentul în materie de încălțăminte al jeanșilor, având în spate o tradiție la fel de bogată și fiind la fel de populari. Adidașii nu mai sunt de mult folosiți doar pentru activitățile sportive, devenind un accesoriu fashion nelipsit din nicio garderobă. Adidasii Fila de pe epantofi.ro se numără printre modelele aflate la mare căutare, datorită designului deosebit dar și materialelor de calitate folosite de producătorul italian.

Cămașa albă

Garderoba de bază trebuie să includă și câteva cămăși, printre care să se regăsească neapărat cel puțin o cămașă albă. Dacă nu ești obligat să mergi zilnic la birou în ținută office și nici nu preferi ținutele foarte elegante, una-două cămăși albe sunt de ajuns, pentru a fi a îndemână la ocazii speciale, când trebuie să te îmbraci „la costum”. De asemenea, o cămașă albă se potrivește și la o ținută mai lejeră, de vară, cu o pereche de jeanși sau o pereche de pantaloni de in.

Tricotajele

Elementele vestimentare tricotate sunt în trend, fie că vorbim de un pulover, un poncho sau un fular. Sunt confortabile, elegante și nonconformiste, ideale pentru activitățile outdoor în zilele de toamnă.

Prin urmare, tot ce-ți rămâne de făcut e să arunci o privire în dulap pentru un scurt inventar, iar dacă îți lipsește ceva din această listă, nu întârzia să îți completezi  garderoba.

Despre Termene.ro

Termene.ro este o companie înființată în anul 2014 din dorința de a permite companiilor identificarea oportunităților de afaceri și evaluarea corectă a riscurilor pentru afaceri mai prospere, oferind o platformă intuitivă și foarte ușor de utilizat. Peste 50.000 de companii au acces zilnic la platforma completă care oferă informații actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

Distribuie mai departe